Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τον Μιχάλη – Τα πρόσωπα που μπήκαν στο στόχαστρο για τη δολοφονία του

Προσπάθησε να αμυνθεί ο Μιχάλης - Ποιοι είναι οι βασικοί ύποπτοι για το μαχαίρωμα στον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ

Must Read

Η μαχαιριά που δέχτηκε στο μπράτσο ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ που έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροτομή στη σορό του 29χρονου ολοκληρώθηκε σήμερα από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογρηά, ο οποίος διαπίστωσε ότι αιτία θανάτου του Μιχάλη, ήταν η αιμορραγία λόγω τρώσεως αγγείου στο αριστερό άνω άκρο. Η μαχαιριά δηλαδή στα αγγεία του μπράτσου του, από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, ήταν η αιτία που έχασε τη ζωή του ο νεαρός φίλαθλος.

Στο σώμα του 29χρονου δεν εντοπίστηκαν άλλα τραύματα, πέρα από κάποιες μελανιές στα χέρια του, σημάδι ότι ο Μιχάλης προσπάθησε να αμυνθεί όταν δέχτηκε την επίθεση.

Την Παρασκευή η κηδεία – Το μήνυμα της οικογένειας

Σημειώνεται ότι οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον αδικοχαμένο 29χρονο την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα, στο ναό Αγ. Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα. Σε μήνυμά της, η οικογένειά του καλεί όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του αντί στεφάνων να κάνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Οι 13 που έχουν μπει στο μικροσκόπιο για τη δολοφονία

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης στον Μιχάλη και το πρόσωπο που τον μαχαίρωσε. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν στο στόχαστρο 13 άτομα από τους 105 συλληφθέντες. Πρόκειται για 9 Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην κατοχή του 22χρονου Αλβανού, ο οποίος είναι οργανωμένος οπαδός στη χώρα μας, εντοπίστηκε αναδιπλούμενος σουγιάς.

Οι τρεις Έλληνες που ερευνώνται είναι σύμφωνα με πηγές, οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Οι δυο είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, ωστόσο ο τρίτος παραμένει ελεύθερος.

Σημειώνεται ότι ο πρώτος είναι 27 ετών, οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, παλιός γνώριμος των αρχών, ο οποίος μάλιστα εμπλέκεται και σε πρόσφατη υπόθεση με ληστείες και επιθέσεις σε συνδέσμους.

Ο δεύτερος είναι και αυτός 27 ετών, οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού και με παρελθόν σε επεισόδια οπαδικής βίας.

Ο τρίτος, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη δικογραφία, έχει κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ομολογώντας ότι βρισκόταν στην δολοφονική επίθεση του φιλάθλου της ΑΕΚ, τον οποίο μάλιστα καθυβρίζει.

Τα όπλα των νενοναζί χούλγκαν

Σημειώνεται ότι η ΕΛΑΣ δημοσίευσε φωτογραφίες από τον οπλισμό που χρησιμοποίησαν οι νεοναζί χούλιγκαν της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Στις φωτογραφίες φαίνονται μαχαίρια, μεταλλικές ράβδοι, πέτρες μεταξύ άλλων ενώ δεν λείπουν οι κουκούλες, τα γάντια και τα σπρεϊ.

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This