Ξεχειλίζει η οργή στην Ελευσίνα για τη δολοφονία του Μιχάλη: «Ήταν πολύ καλό παιδί, δεν προκάλεσε ποτέ»

Ασαφείς εντολές και επιχειρησιακή «Βαβέλ» από την ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Οργή, αγανάκτιση και αβεβαιότητα για τα παιδιά της Ελλάδας προκαλεί η οπαδική, δολοφονική επίθεση σε βάρος του 29χρονου Μιχάλη. Η αντιμετώπιση και ο χειρισμός της αιματηρής συμπλοκής από επιχειρησιακής πλευράς προκαλούν ερωτήματα που «ψάχνουν» όχι μόνο απαντήσεις αλλά και… παραιτήσεις!

 

 

Η οικογένεια του άτυχου νέου, η κοινότητα των φιλάθλων της ομάδας, αλλά και ολόκληρη η κοινωνία θρηνούν έναν νέο άνθρωπο, ιδιαίτερα αγαπητό από όλους. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς, τι επικρατεί στη γειτονιά του δολοφονηθέντος οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, στην Ελευσίνα, με το «γιατί» να «κυριαρχεί» στα χείλη κατοίκων της περιοχής που γνώριζαν τον αδικοχαμένο νέο αλλά και την οικογένειά του. Μάλιστα, όσοι τον ήξεραν από κοντά αναφέρουν ότι πρόκειται για «ένα πολύ καλό παιδί, το οποίο δεν προκάλεσε ποτέ». 

 


 «Τον ήξερε και ο πατέρας μου, αλλά και πολλά παιδιά. Ήταν γνωστός και καλό παιδί. Δεν προκαλούσε, δεν έκανε φασαρίες, τίποτα. Ήταν ένα ήσυχο παλικάρι, γνωριζόμασταν και με τη μητέρα του. Αγαπούσε την ομάδα, πήγαινε στο γήπεδο μονάχα για την ομάδα και τους παίκτες. Δεν είχαμε ακούσει ποτέ να δημιουργεί θέμα ή να έχει λάβει μέρος κάπου. Ήταν ένα καλό παιδί της πόλης, είχε μία αγάπη, την ΑΕΚ. Πήγε απλώς να δει την ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ, δεν πήγε να κάνει κάτι. Όπως και με τον Άλκη. Συνέχεια μαχαιρώματα, τσακωμοί. Από τη στιγμή που ήξεραν ότι θα έρθουν αυτοί (σ.σ. οι χούλιγκαν), έπρεπε να πάρουν μέτρα. Όμως, δεν τα πήραν και έγινε αυτό που έγινε, δυστυχώς», τόνισαν φίλοι και γνωστοί του άτυχου Μιχάλη. 



 

Τα τελευταία νέα της υγείας των τραυματιών από τον «Ερυθρό Σταυρό»

Σταθερή και εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση για τους τέσσερις τραυματίες που νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό» μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα του άτυχου Μιχάλη Κατσουρή, η οποία κατέρρευσε την περασμένη Τρίτη στο άκουσα της είδησης του θανάτου του παιδιού της, παρουσιάζοντας συμπτώματα εμφράγματος. Παράλληλα, η μητέρα του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ, κλήθηκε στην αναγνώριση της σορού του γιού της, όπου δεν άντεξε. Έτσι, οι γιατροί αποφάσισαν να παραμείνει κλινήρης. Σε ό,τι αφορά τους 4 τραυματίες, συνεχίζουν επίσης να νοσηλεύονται. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, 26,47 και 48 ετών, νοσηλεύονται στη Νευροχειρουργική κλινική και είναι άπαντες εκτός κινδύνου. Ο τέταρτος τραυματίας είναι αλλοδαπός, 37 ετών, νοσηλεύεται φρουρούμενος και επικαλέστηκε κοιλιακό άλγος και υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις.

 






Διαβάστε ακόμα:

Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Στέλνει την ΑΕΚ στη φωλιά των τρομοκρατών

Σιγή ασυρμάτου από Μητσοτάκη για τη φονική επίθεση των ακροδεξιών χούλιγκαν στη χώρα μας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This