Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση το τσούρμο που «βόλταρε» με ρόπαλα, σωλήνες, κουκούλες και κράνη…

Μία ώρα μετά την άφιξή τους στην Αθήνα οι Κροάτες έκαναν… επίδειξη οπλισμού

Must Read

Οι Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι διέσχισαν τη μισή Ελλάδα ανενόχλητοι, μπήκαν στην Αθήνα επίσης ανενόχλητοι, επιβιβάστηκαν στον ηλεκτρικό και έφτασαν χωρίς κόπο και χωρίς να κρύβονται μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια για να υλοποιήσουν το οργανωμένο σχέδιο της καταδρομικής επίθεσης που είχαν ετοιμάσει (με αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή), φαίνονται σε νέα βίντεο, μία ώρα μετά την άφιξή τους στην πρωτεύουσα, να… σουλατσάρουν άνετοι κι ωραίοι κρατώντας φονικά όπλα!




Στη δημοσιότητα έφεραν αυτά τα βίντεο το CNN και ο ΣΚΑΪ και σε αυτά οι Κροάτες χουλιγκάνοι κυκλοφορούν στο δρόμο φορώντας οι περισσότεροι κουκούλες, κράνη, γάντια και έχοντας στα χέρια σωλήνες και ρόπαλα!

Λίγη ώρα πριν φτάσουν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και εξαπολύσουν τη δολοφονική τους επίθεση σε συνεργασία με μερικούς Έλληνες χούλιγκαν, οι Κροάτες περνούσαν άνετοι από περίπτερα και καταστήματα με κάμερες ασφαλείας, από κεντρικά σημεία και δρόμους, χωρίς να ασχοληθεί κανείς!

Αν κρίνουμε βέβαια από τις εικόνες που ήρθαν χθες στη δημοσιότητα από μια τέτοια… βόλτα των Κροατών, οι οποίοι είχαν στο κατόπι τους ελάχιστους αστυνομικούς με… φακούς (κατά το φέγγε μου να περπατώ άραγε;) τότε όλα αυτά τα παράλογα που ζούμε τα τελευταία 24ωρα αποκτούν τη δική τους «λογική»…

 








 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This