Στη Σάμο δίπλα στο νεκρό παιδί του ο Οδυσσέας Σταμούλης

Θα το συνοδεύσει μέχρι την Αθήνα όπου θα τελεστεί η κηδεία του 11χρονου

Must Read

Συντετριμμένος και απαρηγόρητος είναι ο Οδυσσέας Σταμούλης από τον θάνατο του μονάκριβου γιου του Χρήστου στους Φούρνους της Ικαρίας.

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως έκανε γνωστό η οικογένειά του, βρίσκεται στη Σάμο, έχοντας στο πλευρό του σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία τον αδελφό του Ισίδωρο, όπου μεταφέρθηκε η σορός του άτυχου παιδιού για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, τα αποτελέσμα της οποίας έδειξαν ότι ο θάνατος του 11χρονου οφείλεται σε καθαρό πνιγμό.

«Επειδή αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι, πού βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, σας ενημερώνουμε ότι από χθες βρίσκεται στη Σάμο, δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο και θα το συνοδεύσει με το πλοίο στην τελευταία του κατοικία. Οικογένεια Οδυσσέα Σταμούλη», αναφέρει σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Θυμίζουμε ότι ο 11χρονος Χρήστος εντοπίστηκε νεκρός την Πέμπτη μέσα στη θάλασσα, 50 μέτρα από την παραλία Πλάκα, μετά από πολύωρη αναζήτηση από τη μητέρα του και των αρχών του νησιού.

Η κηδεία του 11χρονου θα γίνει τη Δευτέρα στις 11:00 το πρωί στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.

Το χρονικό

Ο 11χρονος Χρήστος είχε δώσει ραντεβού για κολύμπι στην παραλία της Πλάκας μαζί με τον ξάδερφό του, ωστόσο το παιδί έφτασε νωρίτερα και βούτηξε στη θάλασσα. Όταν πήγε ο ξάδερφός του εκεί τον αναζήτησε και όταν δεν τον έβρισκε ενημέρωσε τη μητέρα του Χρήστου.

Αμέσως η πρώην σύζυγος του Οδυσσέα Σταμούλη ξεκίνησε να αναζητά το γιο της αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στις 18:00 δήλωσε την εξαφάνισή του και λίγο αργότερα ομάδα νεαρών που βούτηξε στη θάλασσα βρήκε τον 11χρονο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, μπλεγμένο στα δίχτυα, δίπλα σε μια σημαδούρα.

Διαβάστε επίσης:

Παραμονή της Παναγιάς θα κηδευτεί ο 11χρονος Χρήστος που πνίγηκε στην Ικαρία

Η «Οδύσσεια» του Σταμούλη

Θάνατος 11χρονου: Η μητέρα παρακολουθούσε το παιδί στη θάλασσα, λένε μάρτυρες

Η ανακοίνωση του λιμενικού για τον θάνατο του 11χρονου στους Φούρνους Ικαρίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This