Η στιγμή που ο 29χρονος Μιχάλης δέχεται επίθεση με ρόπαλα

Ειδικό λογισμικό θα χρησιμοποιήσει η αστυνομία για να βρει τον δολοφόνο του

Must Read

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, μετά την δημοσιοποίηση βίντεο, που δείχνει τη στιγμή που ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ δέχεται επίθεση με καδρόνι από χούλιγκαν.

Το βίντεο είναι στη διάθεση των Αρχών και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το συγκεκριμένο χτύπημα μάλλον προέρχεται από Κροάτη οπαδό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ώρα είναι 11 και 8 πρώτα λεπτά με τους Bad Blue Boys να έχουν αρχίσει να κατεβαίνουν με τα καδρόνια. Την ώρα που οι φίλαθλοι της ΑΕΚ τους πλησιάζουν, ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο χτυπάει τον Μιχάλη με ένα μακρύ καδρόνι.

 






Ο Μιχάλης φοράει μπλε μπλουζάκι, μαύρο σορτσάκι, αθλητικά και κράνος. Ο άνδρας που του επιτίθεται φοράει full face, μαύρο μακρυμάνικο και παντελόνι τζιν. Πετυχαίνει με το δοκάρι τον Μιχάλη στο δεξί χέρι, ο όποιος συνεχίζει να τρέχει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star ο Μιχάλης στη συνέχεια κατευθύνεται περπατώντας προς τον μεταλλικό αετό μπροστά από το γήπεδο της ΑΕΚ. Βγάζει το κράνος και κοιτάει το αριστερό του χέρι, όπου φαίνεται να έχει τραυματιστεί.

Πηγές της Αστυνομίας σημειώνουν, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, πως όταν δέχεται το χτύπημα με το καδρόνι, ο 29χρονος έχει ήδη χάσει πολύ αίμα και προσπαθεί να γλιτώσει από την δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν.

Λίγο αργότερα καταλήγει έξω από το περίπτερο στο οποίο τελικά κατέρρευσε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Καθώς το οπτικοακουστικό υλικό είναι σκοτεινό και τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση είναι δεκάδες, η αστυνομία θα χρησιμοποιήσει ένα ειδικό λογισμικό που μετρά τα βιομετρικά χαρακτηριστικά, για να φτάσει στην ταυτότητα του υπόπτου για τη δολοφονία του Μιχάλη.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This