Ναύπλιο: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του δημάρχου με τα περιττώματα!

Must Read

Στις δικαστικές αίθουσες έχει μεταφερθεί το… σίριαλ με την κόντρα του δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, με τον διεκδικητή του χρίσματος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές Δημήτρη Ορφανό, πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, μετά τις αποκαλύψεις πως ο πρώτος πετούσε κατ’ επανάληψη… απορρίμματα και περιττώματα ζώων στην αυλή του σπιτιού του δεύτερου.

Ειδικότερα, με βάση ρεπορτάζ του argolika.gr, σήμερα, Δευτέρα 14 Αυγούστου, εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων κατά του εν ενεργεία δημάρχου και, σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία θα γίνει σε περίπου ένα μήνα, ο Δ. Κωστούρος απαγορεύεται να πλησιάζει την οικία του Δ. Ορφανού σε απόσταση 200 μέτρων.

«Yπό το βάρος των αποδεικτικών μέσων, ο αντίδικος Δημήτριος Κωστούρος υποχρεώθηκε να συνομολογήσει το περιεχόμενο της αιτήσεώς μου και των παράνομων πράξεων που αναφέρονται στο δικόγραφο», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, ο οποίος ανακάλυψε πως δράστης ήταν ο… άτακτος δήμαρχος, χάρη στις κάμερες ασφαλείας που εγκατέστησε σπίτι του. Μάλιστα, ο τελευταίος παραδέχτηκε, κατόπιν, την πράξη του, με σχετική ανάρτηση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This