Φονικό στη νέα Φιλαδέλφεια: Βρέθηκαν ίχνη ξένου DNA πάνω στη σορό και τα ρούχα του Μιχάλη

Άφαντο παραμένει και το όπλο του εγκλήματος

Must Read

Μόνο έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι πάνω στη σορό και στα ρούχα του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, βρέθηκαν ίχνη ξένου DNA.

Tα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, που άρχισαν προχθές Δευτέρα, είναι στα χέρια των Αρχών, με το ρεπορτάζ του STAR να επισημαίνει πως, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν και οι διαδικασίες ταυτοποίησης, ο εντοπισμός του δολοφόνου του 29χρονου φιλάθλου εξακολουθεί να παραμένει μια ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, καθώς, όπως έχουμε δει και στα διάφορα βίντεο από που είδαν το φως της δημοσιότητας, πολλοί ήταν οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή με τον Μιχάλη τη μοιραία εκείνη νύχτα, ανάμεσά τους και εκείνοι που τού προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Στα κινητά τηλέφωνα αναζητούν τον δολοφόνο

Μέχρι στιγμής, εξάλλου, άφαντο παραμένει και το όπλο του εγκλήματος, καθώς τα τρία αιματοβαμμένα μαχαίρια που κατασχέθηκαν από τους συλληφθέντες δεν είχαν πάνω τους αίμα του Μιχάλη.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» τα κινητά τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και των Ελλήνων συνεργών τους, οι οποίοι συνελήφθησαν για τα επεισόδια, με την ελπίδα να εντοπίσουν κάποιο βίντεο που να αποκαλύπτει ακριβώς τη στιγμή της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι πεπεισμένοι πως κάποιος κατέγραψε τη στιγμή όπου ο αδικοχαμένος νεαρός δέχτηκε τη φονική μαχαιριά.

Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, κάποιοι από αυτούς τραβούσαν βίντεο από τα όσα συνταρακτικά συνέβαιναν. Οι κροατικές Αρχές, πάντως, ακόμα δεν έχουν στείλει τα ποινικά μητρώα των συλληφθέντων συμπολιτών τους, μέσω του συστήματος SIRENE, παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες αστυνομικοί τα έχουν ζητήσει απο την πρώτη στιγμή.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This