Και μωρά της showbiz από το εργοστάσιο βρεφών στα Χανιά;

Ποιοι ζητούν επιτακτικά να ερευνηθεί το αν παιδιά που ήρθαν στον κόσμο κατέληξαν στην αγκαλιά και διάσημων gay ζευγαριών

Must Read

Την ώρα που δεκάδες ζευγάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό βασανίζονται από τα «απόνερα» της υπόθεσης με την εμπορία και τις παράνομες υιοθεσίες νεογέννητων από γνωστό κέντρο γονιμότητας στα Χανιά, τα social media έχουν πάρει φωτιά από σχόλια χρηστών, οι οποίοι ζητούν να ερευνηθούν οι ύποπτες «διαδρομές» των βρεφών που ήρθαν στον κόσμο μέσω αδιαφανών διαδικασιών!

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα πού κατέληξαν τα μωρά τα οποία ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετων μητέρων. Πολλοί είναι αυτοί που ζητούν να μάθουν αν ομόφυλα ζευγάρια από χώρες όπου δεν έχει νομιμοποιηθεί η κοινή υιοθεσία από τα ζευγάρια του ίδιου φύλου ταξίδεψαν στα Χανιά για να αποκτήσουν δικό τους παιδί με παράνομες διαδικασίες… fast track.

Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, αναρωτιούνται αν μεταξύ των γκέι ζευγαριών που έχουν γίνει γονείς πληρώνοντας αδρά τους υπευθύνους του κέντρου γονιμότητας- «εργοστασίου» παραγωγής… βρεφών, με επικεφαλής έναν 73χρονο γυναικολόγο, είναι και Ελληνες celebrities, οι οποίοι βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη με ένα μωρό στην αγκαλιά, την ώρα που εκατοντάδες άλλα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια επί χρόνια παλεύουν να υιοθετήσουν ένα παιδί! Αυτά τα βάσιμα ερωτήματα σίγουρα καλούνται να διερευνήσουν οι διωκτικές Αρχές.

Στο μεταξύ, πληροφορίες που είδαν το φως θέλουν ζευγάρια από το εξωτερικό να έχουν ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά τις αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη γύρω από το κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών και εμπορίας βρεφών, σε μία προσπάθεια να μάθουν αν είναι οι βιολογικοί γονείς νεογνών που γέννησαν παρένθετες μητέρες στο Νοσοκομείο Χανίων.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, νεαρά ζευγάρια από το εξωτερικό, τα οποία είχαν απευθυνθεί στο συγκεκριμένο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, έχουν ήδη φτάσει στην παραλιακή πόλη της Κρήτης και έχουν ζητήσει από τον εισαγγελέα που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση να δώσει την άδειά του ώστε να έρθουν σε επαφή με τα νεογέννητα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα συγκεκριμένα ζευγάρια έχουν στα χέρια τους στοιχεία για τις παρένθετες μητέρες που θα κυοφορούσαν τα δικά τους παιδιά και είναι σε θέση να γνωρίζουν ακόμα και τα ονόματά τους! Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη δοθεί το «πράσινο φως» για τουλάχιστον μία περίπτωση, προκειμένου να προχωρήσει η εξέταση DNA στους γονείς, ενώ ως το τέλος της βδομάδας άλλο ένα ζευγάρι, που ισχυρίζεται ότι τα δίδυμα που γεννήθηκαν την περασμένη Δευτέρα σε νοσοκομείο των Χανίων ενδέχεται να είναι δικά του παιδιά, αναμένεται να υποβληθεί σε εξέταση DNA. Την ίδια ώρα, έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα στην ΕΛ.ΑΣ. από δεκάδες ζευγάρια, τα οποία είχαν απευθυνθεί στο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για να αποκτήσουν ένα παιδί. Οσο περνούν οι ημέρες και «φωτίζονται» νέες σκοτεινές πτυχές της σοκαριστικής υπόθεσης τόσο ο «σπόρος» της αμφιβολίας φυτεύεται ολοένα πιο βαθιά στις ψυχές τους, κάνοντάς τα να αναζητούν λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν γονείς.

Σημειώνεται ότι στη μονάδα νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων έχουν ήδη μεταφερθεί τέσσερα μωρά, τα οποία γεννήθηκαν μέσω παρένθετων μητέρων. Γύρω στη μία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας ολοκληρώθηκε ο τοκετός της παρένθετης μητέρας, με καταγωγή από τη Γεωργία, η οποία έφερε στον κόσμο δίδυμα. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ., από τον Δεκέμβριο του 2022 καταγράφηκαν τουλάχιστον 182 περιπτώσεις εκμετάλλευσης γυναικών στον τομέα της αφαίρεσης ωαρίων και παρένθετης μητρότητας, ενώ εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 400 περιπτώσεις εξαπάτησης μέσω εικονικών εξωσωματικών!

Δείτε επίσης:

Κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών στα Χανιά: «Η αμοιβή μου ήταν 18.000 ευρώ» αποκαλύπτει παρένθετη μητέρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This