Το βίντεο που «έκαψε» τον οπαδό του Παναθηναϊκού που αναζητείται 

Ο 25χρονος φαίνεται να καθοδηγεί τους χούλιγκαν έξω από το γήπεδο, λίγο πριν τη δολοφονική επίθεση

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για να εντοπίσουν τον 25χρονο Έλληνα χούλιγκαν που όπως διακρίνεται και σε βίντεο-ντοκουμέντο, καθοδηγεί τους υπόλοιπους προς το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε βάρος του 25χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το βράδυ της Πέμπτης, ενώ όπως έγινε γνωστό ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό και είναι παλιός γνώριμος των αρχών. Πρόκειται για άτομο που είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο, όπου βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του.

Όπως μπορεί κανείς να δει και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, ο 25χρονος που φοράει κράνος και κρατάει στο χέρι του ένα στυλιάρι, καθοδήγησε τους χούλιγκαν, έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου έγινε η δολοφονική επίθεση, με θύμα τον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σύντομα θα εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης σε βάρος ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων των οχημάτων τους.

Όσο για τον οπαδό του Παναθηναϊκού που έκανε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν εκεί όταν έγινε φονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν και εξύβριζε την ΑΕΚ και τον δολοφονημένο Κατσουρή, δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές. Ωστόσο, το όνομά του περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία.

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες βρίσκονται σε αδιέξοδο για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη, καθώς από τις εργαστηριακές εξετάσεις δεν έχει προκύψει κανένα αξιοποιήσιμο στοιχείο.

«Οι επιστήμονες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ήξεραν από την αρχή ότι ήταν μία πολύ δύσκολη υπόθεση. Και αυτό γιατί ήταν πολλοί οι πολίτες που έπιασαν το Μιχάλη για να τον βοηθήσουν και να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έπιασαν τα ρούχα του και τα άλλα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι πιθανότητες να βρεθεί γενετικό υλικό από τον δράστη. Επίσης η ακατάσχετη αιμορραγία επίσης μείωνε τις πιθανότητες εντοπισμού DNA» αναφέρουν στο ieidiseis αστυνομικές πηγές.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This