Δωρεάν σεμινάρια νομικής «παραδίδει» η Έλλη Ρίζου στον Αλέξη Κούγια

Δεκτή η παράσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς υποστήριξη της κατηγορίας στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη

Must Read

Μαθήματα νομικής παραδίδει όπως φαίνεται η δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ,  Έλλη Ρίζου, στον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός συλληφθέντα οπαδού του Παναθηναϊκού, για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όταν έγινε γνωστό ότι η δικηγόρος της ΑΕΚ, Ε. Ρίζου κατέθεσε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας στους 105 προφυλακισμένους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του υποστήριζε ότι είναι δεν έχει την δυνατότητα να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, την οποία μάλιστα χαρακτήριζε εντελώς άστοχη.

Σήμερα, έγινε γνωστό ότι η παράσταση της ΑΕΚ προς υποστήριξη της κατηγορίας στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, έγινε δεκτή από την 25η Ανακρίτρια. Όχι μόνο διαψεύστηκε ο Κούγιας αλλά βρέθηκε και εκτεθειμένος για την επίθεσή του στην κ. Ρίζου.

Σημειώνεται ότι η δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατέθεσε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας κατά των 105 για εγκληματική οργάνωση, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών, διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βιαιοπραγία πριν από εκδήλωση αθλητικής δραστηριότητας.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This