Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό που προδόθηκε μέσω social media!

Στις φυλακές Αγίου Στεφάνου μεταφέρθηκαν δύο από τους 105 χούλιγκαν

Must Read

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της δολοφονίας του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος μαχαιρώθηκε στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία και αναφέρεται στην δικογραφία που είχε σχηματισθεί και παραδοθεί στον εισαγγελέα για τη δολοφονία. Ο συγκεκριμένος οπαδός είχε προδοθεί από μόνος του, για την παρουσία και την συμμετοχή του στην συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέσω σχετικών αναρτήσεων που είχε κάνει στα social media, όπου ανέφερε πως είχε λάβει μέρος και εκείνος στα συγκεκριμένα επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

 

Ήδη, τα πρώτα αποτελέσματα από τα συστήματα γεωεντοπισμού των κινητών δείχνουν το δρομολόγιο των Κροατών χούλιγκαν οι οποίοι φαίνεται να αναζητούσαν διευθύνσεις στην Ηγουμενίτσα, τον Πειραιά αλλά και πάρκινγκ στο Μπάρι και την Ανκόνα στην Ιταλία. Αναζητούσαν όμως και δύο συγκεκριμένες διευθύνσεις στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Λυκαβηττό και το Μαρούσι. Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές «ξεσκονίζουν» τα βίντεο από την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους.

 

Επίσης, αναζητούν απαντήσεις από τις αναλύσεις σχετικά με το πιο ήταν το σημείο που δέχθηκε την επίθεση με το μαχαίρι και άρχισε να αιμορραγεί ο Μιχάλης Κατσουρής, μέχρι να ξεψυχήσει έξω από το περίπτερο στο οποίο κατέφυγε. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζονται στο οπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες που βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ, στα φονικά αυτοσχέδια αντικείμενα που βρέθηκαν στον χώρο των επεισοδίων και στην εξέταση DNA των συλληφθέντων.

 

 

Την ίδια ώρα, έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες και για Έλληνες χούλιγκαν, καθώς όπως είναι ήδη γνωστό δεν έχουν συλληφθεί όλοι οι όσοι ενεπλάκησαν στη φονική συμπλοκή το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας, 7 Αυγούστου. Πρόκειται για 4 με 5 νέα εντάλματα σύλληψης, κάτι που σημαίνει ότι αυξάνονται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη. Παράλληλα, έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Έλληνα κατηγορούμενο με τα αρχικά Α.Δ., η εμπλοκή του οποίου προκύπτει μέσα από αναρτήσεις του στα social media, όπου υποστηρίζει πως είχε συμμετοχή στα επεισόδια και αναζητείται από τις Αρχές για να συλληφθεί.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Μισθοφόροι του Τάγματος Αζόφ οι νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This