Στον ανακριτή ο 43χρονος Έλληνας χούλιγκαν που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή

Ταυτοποιήθηκαν ορισμένα άτομα δίπλα στον Μιχάλη - Εξαφανισμένο το πρόσωπο-«κλειδί»

Must Read

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου χούλιγκαν που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον άτυχο Μιχάλη Κατσουρή. Την ίδια ώρα, το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει ξανά ο Έλληνας χούλιγκαν ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Με γοργούς ρυθμούς ψάχνουν οι αστυνομικές Αρχές τον δολοφόνο αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ το βράδυ της 7ης Αυγούστου έξω από το γήπεδο της Ομάδας. Μάλιστα, αναμένεται να περάσει εκ νέου το κατώφλι του ανακριτή, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, ο Έλληνας χούλιγκαν που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή. Όσον αφορά στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις παραλλείψεις και τα λάθη, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε μια μερίδα περίπου 7 – 8 ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛΑΣ, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ να υπάρξουν και νέες απομακρύνσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο για έκτακτες κρίσεις στην ΕΛΑΣ, καθώς εμπλέκεται στην υπόθεση ένας μεγάλος αριθμός αξιωματικών. Για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε χθες, με νέα δήλωση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου προαναγγέλοντας ότι θα υπάρξουν όλες οι προβλεπόμενες κινήσεις, καθώς η ΕΛΑΣ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην περίπτωση της άφιξης των Κροατών χούλιγκαν.

Παράλληλα, σεσημασμένοι Έλληνες οπαδοί που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και αναμένονται σύντονα τα εντάλματα σύλληψής τους. Ο Έλληνας – χούλιγκαν, δεν είχε δικηγόρο μαζί του κι έτσι ζήτησε και έλαβε προθεσμία ούτως ώστε να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή. Ο ίδιος αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών, ανάμεσά τους και τρία κακουργήματα. Από τα βιντεοληπτικά υλικά που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους από τα οποία τον ταυτοποίησαν κιόλας, προκύπτει το συμπέρασμα πως μαζί με άλλους 2-3 χούλιγκαν έπαιξαν τον ρόλο του οργανωτή στο σημείο και καθοδηγούσαν τους Κροάτες χούλιγκαν για του που και πως θα κινηθούν και από που θα επιτεθούν.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του χούλιγκαν

Ο οργανωμένος 43χρονος οπαδός κατηγορείται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, διακεκριμένη περίπτωση προμήθειας και κατοχής μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία κατά άλλων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, τελεσμένη και σε απόπειρα, διατάραξη κοινής ειρήνης, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση, για οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων καθώς και για εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ξένα πράγματα από κοινού, φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

 

Διαβάστε ακόμα:

«Δεν σέβεστε τον Μιχάλη»: H ανακοίνωση των δικηγόρων της οικογένειας του 29χρονου

Τα κροατικά ΜΜΕ «υποκλίνονται» στη μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή – «Δεν της ήταν εύκολο, αλλά ήταν εκεί»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This