Καθημερινό ραντεβού στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το FREEWIN που χαρίζει μέχρι και 100.000 ευρώ

Παίζεις εντελώς δωρεάν μέσω του OPAP Store App

Must Read

Διασκεδαστικό, καθημερινό και εντελώς δωρεάν. Τι είναι; Το FREEWIN* από τον ΟΠΑΠ. Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη. Το FREEWIN ξεκινάει κάθε ημέρα μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ και με κάθε σωστή επιλογή έρχεσαι όλο και πιο κοντά στα 100.000 ευρώ.

Πώς μπορείς να διεκδικήσεις έως 100.000 ευρώ δωρεάν κάθε ημέρα

Στο νέο FREEWIN* του OPAP Store App, υπάρχει κάθε ημέρα κάτι για όλους. Τώρα οι αποφάσεις σου γίνονται  πιο διασκεδαστικές από ποτέ!  Το μόνο που μένει είναι να παίξεις! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεσαι μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους όρους συμμετοχής του FREEWIN. Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να σταματήσεις σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το ποσό του τελευταίου επιπέδου που έχεις κερδίσει. Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιλέξεις τη λάθος κάρτα, χάνεις ό,τι έχεις κερδίσει. Μην ανησυχείς όμως, γιατί μπορείς να ξαναπαίξεις εντελώς δωρεάν την επόμενη ημέρα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο νέο FREEWIN του OPAP Store App

Τώρα αν παίξεις το FREEWIN σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνεις συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσεις φανταστικά δώρα!

Μέχρι στιγμής το  FREEWIN  έχει μοιράσει περισσότερα από 450.000 ευρώ, σε καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, όπως αναφέρεται και μέσα στην εφαρμογή του OPAP Store App.

Το FREEWIN του ΟΠΑΠ είναι μαγεία: με το τίποτα, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα! Μπορείς να μάθεις περισσότερα στο: https://www.opap.gr/freewin 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This