Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Ακούγονται εκρήξεις – Κλειστή η Αττική οδός

Η φωτιά πέρασε στη βιομηχανική ζώνη - «Ξεκίνησε από αυτοσχέδιες χωματερές» λέει ο δήμαρχος

Must Read

Εφιαλτικό είναι το σκηνικό στον Ασπρόπυργο, όπου η φωτιά μαίνεται σε τρία μέτωπα και έχει μπει στη βιομηχανική ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχουν καεί περισσότερα από τέσσερα εργοστάσια, ενώ αυτή την ώρα ακούγονται τρομακτικές εκρήξεις. Μάλιστα, εργαζόμενοι στη βιομηχανική ζώνη περιέγραψαν ότι από τις υψηλές θερμοκρασίες «σκάνε» λαμαρίνες και εύφλεκτα υλικά.

Η φωτιά στον Ασπρόπυργο είναι ανεξέλεγκτη, ενω οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.

Νωρίτερα εκκενώθηκαν οι οικισμοί Ποντίων, Λάκκας Κατσαρή και Βέρας ενώ οι κάτοικοι έλαβαν και προειδοποιητικό μήνυμα να κρατήσουν κλειστά πόρτες και παράθυρα και να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους καθώς η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν σκεπάσει όλη την περιοχή αλλά και το σημείο της Αττικής Οδού που έχει κλείσει.

«Η φωτιά ξεκίνησε από αυτοσχέδιες χωματερές»

«Είναι μια περιοχή η οποία είναι περιοχή χονδρεμπορίου. Υπάρχουν τεράστιες αποθήκες με υλικά logistics και δυστυχώς η φωτιά ξεκίνησε από τις ανεξέλεγκτες απορρίψεις σκουπιδιών και μπαζών που σε καθημερινή βάση βιώνουμε στον Ασπρόπυργο. Είναι το τεράστιο θέμα το οποίο το γνωρίζουν όλοι οι φορείς της Γενικής Κυβέρνησης. Ο Ασπρόπυργος το αντιμετωπίζει λόγω της γειτνίασης με την χωματερή των Άνω Λιοσίων» δήλωσε ο δήμαρχος Νίκος Μελετίου.

Η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην Αττική Οδό από την Περιφερειακή Αιγάλεω έως τα διόδια της Ελευσίνας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στην περιοχή επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 30 οχήματα, ενώ από αέρος, συνδράμουν 3 ελικόπτερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This