Βομβαρδισμένο τοπίο στην Αγία Παρασκευή Αχαρνών: Η φωτιά «έλιωσε» τα σπίτια!

Καμένα αυτοκίνητα και τεράστιες φθορές σε κατοικίες

Must Read

Εικόνες απόλυτης καταστροφής με καμένα αυτοκίνητα, στρέμματα που έγιναν στάχτη  αλλά και μεγάλες φθορές σε σπίτια άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα στον οικισμό Αγίας Παρασκευής Αχαρνών. Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση.

 

Συγκλονιστικές εικόνες από το πέρασμα της φωτιάς στον οικισμό στο Μενίδι. Καμένα σπίτια, θλίψη και δάκρυα είναι η εικόνα που επικρατεί στην Αγία Παρασκευή. Η κατάσταση από το μέτωπο είναι καλύτερη, η φωτιά προς το παρόν έχει σβήσει ωστόσο οι κάτοικοι είναι σε επαγρύπνηση και οι ρίψεις νερού συνεχίζονται. Μαύρο γκρίζο τοπίο λίγες ώρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά και στον οικισμό επικρατεί παντού μαυρίλα, κάπνα και καταστροφή.

 

 

Όπως σε σπίτι που μέχρι πριν λίγο είχε ζωή αλλά τώρα επικρατεί «μαυρίλα». Μια πανέμορφη κατοικία που την έχτιζαν επί 40 χρόνια με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει: «Όλο το βράδυ, η Πυροσβεστική δεν είχε φανεί πουθενά. Η φωτιά ερχόταν από πάνω, παίρναμε στο 199… τίποτα. Προσπαθούσαμε να τα σώσουμε αλλά θα καιγόμασταν και εμείς οι ίδιοι».

 

 

«Όταν έφτασε η φωτιά εδώ τότε ξεκίνησαν τα ελικόπτερα, αλλά ήταν ανεξέλεγκτη η κατάσταση, ήταν πλέον αργά» προσθέτει γυναίκα. Ένας ακόμη νεαρός δεν έφυγε λεπτό από το σπίτι, ενώ με τους κουβάδες ένας άλλος προσπάθησε να σβήσει μια μικρή εστία σε καμένα αυτοκίνητα. Με κουβάδες προσπαθούσαν επίσης να σβήσουν εστίες φωτιάς και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και πολίτες από γειτονικές περιοχές.

 

Διαβάστε ακόμα: 

Ανεξέλεγκτη η πύρινη κόλαση στην Πάρνηθα μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση

Πύρινος εφιάλτης στην Αλεξανδρούπολη – Μαίνεται για έκτη ημέρα η πυρκαγιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This