Καθυστερούσαν τα οχήματα του Δήμου Νεάπολης-Συκεών που πήγαιναν στη φωτιά στον Έβρο, για να εισπράξουν διόδια

«Δυστυχώς η ηγεσία της δημόσιας Α.Ε συνεχίζει να βρίσκεται σε πλήρη παραφωνία με το κλίμα των ημερών...», τονίζει ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών Σίμος Δανιηλίδης

Must Read

Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προέβη ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, αναφορικά με τη φωτιά στον Έβρο, επισημαίνοντας πως οχήματα του δήμου που κατευθύνονταν στην Αλεξανδρούπολη, για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή, «μπλοκαρίστηκαν» από την «Εγνατία Οδό ΑΕ», που επέμενε να εισπράξει διόδια.

«Την ώρα που αυτοδιοικητικοί, βουλευτές ακόμη και πολιτικοί αρχηγοί συγχαίρουν τον δήμο μας για την πρωτοβουλία του να συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Αλεξανδρούπολη δεν θα απολογηθούμε σε αυτούς που στερούνται της ευαισθησίας να εξαιρέσουν από την καταβολή διοδίων πυροσβεστικά οχήματα…», αναφέρει σχετικά σε ανάρτησή του ο Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος σημειώνει πως εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφύγει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αναζητήσει πιθανές ευθύνες όσων αρνούνται να διευκολύνουν πυροσβεστικά και άλλα βοηθητικά οχήματα να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στον Έβρο.

Μάλιστα, συνεχίζοντας, κάνει λόγο για υποκριτική στάση από πλευράς διοίκησης της «Εγνατία Οδός ΑΕ», σημειώνοντας πως η ατέλεια σε οχήματα με δημοτικές πινακίδες δεν είναι θέμα προσωπικής χάρης, ούτε δημοσίων σχέσεων ή προνομιακής μεταχείρισης. «Δυστυχώς η ηγεσία της δημόσιας Α.Ε συνεχίζει να βρίσκεται σε πλήρη παραφωνία με το κλίμα των ημερών και να εμπίπτει στην κατάσταση που περιγράφει η γνωστή λαϊκή παροιμία “εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι”. Αυτοί που απαίτησαν από οχήματα με τις χαρακτηριστικές και διακριτές από όλους πορτοκαλί πινακίδες να καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων ενώ οι οδηγοί και στις δύο περιπτώσεις (με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη και νωρίτερα τη Δορκάδα) εξήγησαν ποιοι είναι και πού πηγαίνουν θέλουν να δικαιολογηθούν υποστηρίζοντας υποκριτικά πως “δεν ήξεραν”. Κι όμως, οι εργαζόμενοι των διοδίων επικοινώνησαν εκείνη την ώρα με τους προϊσταμένους τους προκειμένου να διασφαλίσουν την αυτονόητη ατέλεια, χωρίς να το επιτύχουν. Όσο για το δήθεν επιχείρημά τους πως δεν τους τηλεφώνησα προσωπικά, θα πρέπει να επισημάνω στους υπεύθυνους της “Εγνατία οδός ΑΕ” πως δεν άπτεται των δημοσίων σχέσεων του κάθε δημάρχου ή των προσωπικών του επαφών η υποχρέωσή τους να γνωρίζουν και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Και η δουλειά τους είναι να ξεχωρίζουν ποια οχήματα μετακινούνται προκειμένου να συνδράμουν στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που υπερβαίνουν πρόσωπα και καταστάσεις», καταλήγει ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This