Χάλκη: 16χρονος Ιταλός βίασε ανήλικη και έγινε καπνός!

Το περιστατικό διερευνά η αστυνομία του νησιού

Must Read

Έναν τρομακτικό εφιάλτη έζησε μια ανήλικη με καταγωγή από την Αγγλία η οποία είχε έρθει στην χώρα μας διακοπές με την οικογένειά της καθώς έπεσε θύμα βιασμού από έναν περίπου συνομήλικό της! Το περίεργο είναι ότι η υπόθεση δεν φαίνεται να έχει λύση καθώς ο δράστης έγινε καπνός από την χώρα μας λίγες ώρες μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με την «δημοκρατική», το φρικτό περιστατικό έγινε στην περιοχή Πόνταμος της Χάλκης, κατά το χρονικό διάστημα από 04.30 έως 05.00 τα ξημερώματα της 23ης Αυγούστου.

Μετά τον βιασμό, το 15χρονο θύμα πήγε σε ιατρό του νησιού μαζί με την 55χρονη μητέρα της. Η γιατρός ειδοποίησε την αστυνομία και με την δική της βοήθεια, καθώς δεν υπάρχει παιδοψυχολόγος στο νησί, οι αστυνομικοί εξέτασαν την ανήλικη που προχώρησε στην καταγγελία.

Παράλληλα, εντόπισαν μέσω αναζητήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και από μαρτυρικές καταθέσεις τον δράστη. Μάλιστα, η κοπέλα τον αναγνώρισε μέσα από φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα.

Ωστόσο, ο δράστης, ένας 16χρονος με καταγωγή από την Ιταλία, όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς με την οικογένεια του από την Χάλκη με προορισμό την Κάμειρο Σκάλα με το πλοίο στις 08:30 το πρωί της 23ης Αυγούστου!

Στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του με πτήση από το αεροδρόμιο της Ρόδου.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελέας Υπηρεσίας, ενώ προανάκριση διενεργείται από τον αστυνομικό τμήμα του νησιού της Χάλκης.

Δείτε επίσης:

Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία για τον βιασμό ανήλικης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This