Λέρος: Χαροπαλεύει πάμπλουτος Τούρκος επιχειρηματίας μετά από ατύχημα με σκάφος

Τραυματίστηκε η γυναίκα του ενώ τα παιδιά τους πήδηξαν στην θάλασσα

Must Read

Μια εξέλιξη που δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί «σκοτείνιασε» τις διακοπές που έκανε ο βαθύπλουτος Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπαντσί, ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Pegasus Airlines και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Esas Holding και η σύζυγός του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί μαζί με τα παιδιά τους όταν τραυματίστηκαν σοβαρά σε ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος που συνέβη μεταξύ των Λειψών και της Λέρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη σε σκάφος που οδηγούσε ο επιχειρηματίας και είχε σημαία Μάλτας όταν η οικογένεια πήγαινε από τους Λειψούς σε εστιατόριο στη Λέρο για φαγητό. Πιθανότατα το σκάφος πραγματοποίησε προσάραξη σε σημείο που ο οδηγός δεν είχε δει.

Τα δύο παιδιά κατάφεραν να πηδήξουν έγκαιρα από το σκάφος και να μην τραυματιστούν αλλά δεν συνέβη το ίδιο με τους γονείς τους.

Σύμφωνα με το lerosreport.gr, η κινητοποίηση στο νησί ήταν άμεση από το λιμενικό, το νοσοκομείο καθώς και εθελοντές. Μάλιστα σκάφη του λιμενικού ήρθαν και από Πάτμο και Λειψούς.

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση και το σκάφος:

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λέρου, όπου ο επιχειρηματίας υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις. Στη συνέχεια ο Σαμπανσί μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Η υγεία της συζύγου του παρουσιάζει βελτίωση.

«Ο πρόεδρος της Esas Holding Αλί Σαμπανσί και η σύζυγός του Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί είχαν ένα θαλάσσιο ατύχημα στις 24 Αυγούστου 2023 κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Η θεραπεία τους συνεχίζεται και η κατάσταση της υγείας τους παρακολουθείται. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η οικογένεια Σαμπανσί είναι μια από τις πιο γνωστές και πλουσιότερες επιχειρηματικές οικογένειες στην Τουρκία, έχοντας συμπεριληφθεί στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This