Χειροπέδες σε πρόεδρο συνδέσμου οπαδών στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκαν στυλιάρια και σπρέι πιπεριού

Must Read

Στη σύλληψη ενός προέδρου συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο ελέγχων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους, το διάστημα από 22 έως 23 Αυγούστου 2023, σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη έλεγχοι έγιναν σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή στην περιοχή Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Χαριλάου και στο Ασβεστοχώρι.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μεταλλικά επιμήκη αντικείμενα μήκους 90 έως 110 εκατοστά (στυλιάρια), 22 ξύλινα επιμήκη αντικείμενα μήκους 70 έως 100 εκατοστά (στυλιάρια), καθώς και τέσσερις συσκευές εκτόξευσης πιπεριού.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του προέδρου του συνδέσμου, ο οποίος ήταν και ο κάτοχος των κλειδιών της εισόδου, για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και του νόμου για τα όπλα.

Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε επειδόσια.

Παράλληλα στην Αττική, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 έλεγχοι.

Για όλες τις περιπτώσεις ελέγχεται η νομιμότητα της λειτουργίας των παραπάνω χώρων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This