Σοκ! Ανεγκέφαλοι πέταξαν στην Πάρνηθα δεξαμενή πετρελαίου!

Τι λένε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Must Read

Την στιγμή που στην Πάρνηθα συνεχίζουν να υπάρχουν πυροσβεστικές δυνάμεις μετά από την μεγάλη πυρκαγιά που έκαψε χιλιάδες στρέμματα δάσους για ακόμη μια χρονιά, φαίνεται πως ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής έχει μετατραπεί σε χωματερή στην οποία διάφοροι ανεγκέφαλοι πετούν σκουπίδια με κίνδυνο να αρπάξει ακόμη μια φωτιά που θα αφανίσει και το τελευταίο δέντρο!

Μάλιστα, το πλέον τραγικό είναι ότι σε ένα σημείο που ορισμένοι έχουν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο εντοπίστηκε μια μικρή δεξαμενή πετρελαίου η οποία περιείχε μέσα λίγο από το εύφλεκτο υγρό!

Δείτε βίντεο:

 

Σύμφωνα με το Alpha, στο σημείο που δεν έχει καεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές υπάρχουν αρκετά ξερά χόρτα καθώς δεν είναι καθαρισμένο! Άνετα δηλαδή μπορεί να πιάσει μια φωτιά με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

«Κάποιος ανεγκέφαλος άφησε εκεί τη δεξαμενή. Πώς πήγε και την εναπόθεσε εκεί, δεν το γνωρίζει κανείς. Αν δεν υπήρχε η πυρκαγιά, δεν θα το βλέπαμε», δήλωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής, Θέμης Οικονόμου.

Όπως τόνισε «για τα δάση, δεν είναι υπεύθυνος ο δήμος αλλά το δασαρχείο. Άρα δεν γνωρίζω να σας πω αν υπήρξε καθαρισμός σε εκείνα τα μέρη».

Και συμπλήρωσε:

«Το δασαρχείο έχει ελάχιστο προσωπικό. Χρειάζεται αναδιοργάνωση όλου του σχεδιασμού, με του δασαρχείο, την πυροσβεστική και τους δήμους. Σήμερα είχαμε νέα σύσκεψη, ανακοινώσαμε και κάποια πράγματα. Υπάλληλοι του δήμου είναι έξω κάθε ημέρα και καταγράφουν τις ζημιές από την πυρκαγιά».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ο

 

 

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου λέει στο ίδιο μέσο πως «μου φαίνεται ότι είναι προϊόν κλοπής η δεξαμενή. Θεωρώ ότι τη φέρανε εδώ, την αδειάσανε σε μπιτόνια και τα πήρανε».

Σημειώνει πως εργαζόμενοι του δήμου περνάνε και ελέγχουν το σημείο συχνά.

Μάλιστα, μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα το σημείο έχει καθαριστεί.

Δείτε επίσης:

Έβρος: Νέο βίντεο με πολίτες να «συλλαμβάνουν» μετανάστες για εμπρησμό

10η ημέρα μάχης στον Έβρο: Συνεχείς αναζωπυρώσεις – Ανεξέλεγκτη η κατάσταση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This