Βίντεο με την δραματική προσπάθεια λιμενικών να σώσουν μωρό – Του έκαναν ΚΑΡΠΑ

37 μετανάστες σήμερα στη Σάμο

Must Read

Συγκλονιστικές εικόνες από την δραματική προσπάθεια Λιμενικών να επαναφέρουν στη ζωή ένα αγγελούδι που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ανοιχτά της Σάμου, έρχονται στο φως.

Σήμερα το πρωί, άνδρες του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν και διέσωσαν 37 μετανάστες,  ανάμεσά τους μια γυναίκα και το μωρό της που ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Οι άνδρες του Λιμενικού διακρίνονται να προσπαθούν να επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ το μωρό, το οποίο τελικά κατάφεραν να σώσουν. Η μητέρα του κατέληξε.

Μάλιστα, σε άλλο περιστατικό νωρίτερα, 4 παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά: «Σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες ανοιχτά της Σάμου εντοπίστηκαν από το Λιμενικό Σώμα στη διάρκεια περιπολίας, τριάντα επτά (37) άτομα. Ακολούθησε διαδικασία έρευνας και διάσωσης. Δύο εξ’ αυτών, μια γυναίκα και ένα μωρό, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Έγινε και στους δύο καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) με αποτέλεσμα το μωρό να σωθεί, δυστυχώς όμως η άτυχη γυναίκα κατέληξε.

Σε άλλο περιστατικό, στις 6 τα ξημερώματα, σε Τουρκικά χωρικά ύδατα ανοιχτά της Λέσβου, το Λιμενικό Σώμα περισυνέλλεξε είκοσι δύο (22) άτομα. Δυστυχώς, παρά τις πρώτες βοήθειες που τους παρασχέθηκαν, τα τέσσερα εξ’ αυτών κατέληξαν. Πρόκειται για ένα βρέφος 11 μηνών, δύο κορίτσια , 8 ετών και 14 ετών και ένα αγόρι 8 ετών» αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Δείτε επίσης:

Νέα τραγωδία στη Σάμο: Νεκρή γυναίκα που επέβαινε σε λέμβο με μετανάστες – Σώθηκε το μωρό της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This