Παππούς τρίχρονου που πνίγηκε: «Δεν είχε προβλήματα υγείας, είμαστε διαλυμένοι»

Ο ίδιος έχασε την γυναίκα του πριν περίπου 40 μέρες...

Must Read

«Βαρύ» είναι το «πέπλο» του θρήνου που έχει πέσει πάνω από την Τήνο από χθες το πρωί, από την στιγμή που έχασε τη ζωή του το τρίχρονο αγοράκι μιας οικογένειας καθώς κατάπιε πολλές ρώγες σταφυλιού τις οποίες δεν μπόρεσε να μασήσει.

Την στιγμή που η οικογένεια αλλά και όλο το νησί αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής και των ειδικών ιστολογικών εξετάσεων που έχουν παραγγελθεί, σε δηλώσεις του ο παππούς του άτυχου παιδιού περιγράφει πως έγινε το συμβάν και πως εξελίχθηκε και τονίζει πως το αδικοχαμένο αγγελούδι δεν είχε προβλήματα υγείας.

«Ήταν γερό το παιδί, ζωηρό. Από τα σπάνια παιδιά. Δεν είχε κάποια ασθένεια ούτε άλλα προβλήματα υγείας. Ήταν πιο καλά από καλά. Ήταν με την κοπέλα που τα πρόσεχε μαζί με το αδελφάκι του γιατί είναι κλειστός ακόμα ο παιδικός σταθμός», λέει ο ηλικιωμένος.

Δείτε βίντεο:

Και προσθέτει:

«Έτρωγε σταφύλια, δεν ξέρουμε κάτι άλλο. Παρά πολλές φορές έτρωγε φρούτα το παιδί, δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνει το κακό».

Ο ίδιος λέει πως μετά τον πνιγμό υπήρξε τεράστια κινητοποίηση από τον γιο του, τον πατέρα του μικρού που τον μετέφερε αρχικά στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

«Έγιναν τα πάντα. Επειδή το Αστυνομικό Τμήμα είναι δίπλα στο σπίτι μας, το άρπαξε ο γιος μου και το τρέχει στην Αστυνομία μήπως του κάνει κάποιος κάτι και το σώσει. Δεν ήξεραν και το βάζουν στα περιπολικά με τις σειρήνες για να το πάνε στο γιατρό. Έκαναν ο, τι μπορούσαν να κάνουν», δήλωσε στο protothema.gr.

Δείτε βίντεο:

 

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο παππούς είχε χάσει πριν από περίπου 40 μέρες την σύζυγό του η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας εδώ και πολλά χρόνια.

«Την Κυριακή είχαμε τα σαράντα της και τώρα έτυχε αυτό που συμβαίνει μία στο εκατομμύριο στον κόσμο. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά.  Η γυναίκα μου είχε πολλά προβλήματα για πολλά χρόνια, από όταν ήταν τριάντα χρόνων. Ήταν κάτι, όμως, που το ξέραμε και το παλεύαμε χρόνια, δεν ήταν κάτι ξαφνικό, μια μέρα θα ερχόταν», είπε.

Όπως λέει η οικογένεια είναι διαλυμένη ψυχολογικά μετά το τραγικό συμβάν. Ο ίδιος, όπως λέει στο newsit.gr, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έπαιζε με το παιδάκι και το πρωί έφυγε να πάει σε μια δουλειά και δεν το είδε ξανά…

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Μπροστά στην νταντά του πνίγηκε το τρίχρονο αγγελούδι – Επί μία ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν!

Τραγωδία στην Τήνο: Νεκρό παιδί 3 ετών – Πνίγηκε από δυο ρώγες σταφύλι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This