«Ντρέπομαι που είσαι πατέρας μου» – Ξεσπά η κόρη του τζουντόκα που σκότωσε στο ξύλο την Όλγα

«Να σαπίσεις στη φυλακή» του «εύχεται» η ίδια

Must Read

Έντονα και αρνητικά συναισθήματα ακόμα και στα ίδια τα παιδιά του ξύπνησε ο προπονητής τζούντο που ξυλοκόπησε άγρια την 41χρονη Όλγα από την Αργυρούπολη πριν από ενάμιση χρόνο με αποτέλεσμα να δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά τελικά να μην τα καταφέρει να βγει νικήτρια.

Ο 47χρονος νταής που έχει καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας έχει συνολικά τέσσερα παιδιά από προηγούμενες γυναίκες.

Μία από τις κόρες του δεν άντεξε και μετά τον άδικο χαμό της Όλγας, η ιστορία της οποίας είχε συγκινήσει το πανελλήνιο ξέσπασε εναντίον του και μάλιστα δημόσια, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα ανάρτησε μια φωτογραφία του πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η οποία είναι από άλλη πηγή και είχε δημοσιευθεί πριν το θάνατο της Όλγας στην οποία υπάρχει η λεζάντα «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KAΙ χρώματος ασημί».

Η κόρη του 47χρονου έγραψε, ξεσπώντας την οργή της:

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή».

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε βίντεο:

 

Τραγικός επίλογος για την Όλγα

Έχοντας δώσει γενναία μάχη για να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, η 41χρονη Όλγα που έγινε σάκος του μποξ στα χέρια του 47χρονου συντρόφου της, προπονητή τζούντο, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η 41χρονη που τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης, μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου και κατέληξε, μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού, 20 μήνες μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της, στην Αργυρούπολη.

Το πρωί της 14ης Ιανουαρίου ο προφυλακισμένος -πλέον- δάσκαλος πολεμικών τεχνών επιτέθηκε για ασήμαντη αφορμή στην άτυχη Ολγα και άρχισε να τη γρονθοκοπά με μανία στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός της, ώσπου σωριάστηκε λιπόθυμη! Η είδηση προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Η γυναίκα διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε σε κρανιοτομή, ενώ ο δράστης συνελήφθη. Για επτά ολόκληρους μήνες, η 41χρονη βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου. Η άτυχη γυναίκα είχε πέσει σε κώμα με την οικογένειά της να παραμένει στο πλευρό της και να περιμένει ένα θαύμα. Και το θαύμα έγινε. Η Όλγα ένα πρωί άνοιξε τα μάτια της και άρχισε να επικοινωνεί με το περιβάλλον της. Έσφιξε το χέρι των γονιών της και άρχισε να ανταποκρίνεται στις οδηγίες των θεραπευτών. Μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο, η 41χρονη έδινε καθημερινά μια μάχη στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε σε πολλά χειρουργεία.

Με την ελπίδα ότι η Όλγα θα καταφέρει να μιλήσει και να περπατήσει ξανά, η οργάνωση Πράξη Αγάπης, τη μετέφερε σε κέντρο αποκατάστασης.

«Αυτό το τέρας να σαπίσει μέσα»

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η μητέρα της 41χρονος ανέφερε ότι η οικογένειά της δεν είχε ελπίδες, αφού οι γιατροί τους είχαν πει ότι δεν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή: «Ήταν δυνατή και άντεξε γιατί όταν την πήγα στο νοσοκομείο κρεμόταν από μια κλωστή και μου έλεγαν (οι γιατροί) ότι δεν πρόκειται να ζήσει» είπε στην εκπομπή Live News.

Μιλώντας για τη στιγμή που η κόρη τους, τους έσφιξε το χέρι ξανά μετά από μήνες, η μητέρα ανέφερε: «Είναι το μόνο που κάνει. Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο».

«Τώρα ξεκίνησε λογοθεραπείες. Είπε δύο λέξεις. Ένα ”όχι”, ένα ”ναι” και ένα ”καλά” είπε στον άντρα μου. Τίποτε άλλο. Με πολλές στερήσεις τα μεγαλώσαμε τα παιδιά μας. Αυτό το τέρας να σαπίσει μέσα, να μην ξαναβγεί έξω. Για να μην χτυπήσει καμιά άλλη γυναίκα και καμιά μάνα να μην ξανακλάψει» δήλωσε η μητέρα της Όλγας.

 

Στις 21 Αυγούστου, η Όλγα μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού και της έγινε εισαγωγή. Αποδυναμωμένη από όλη αυτή την ταλαιπωρία και τις μάχες που έδωσε, η 41χρονη δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Δύσκολο να  αλλάξει η ποινή

Την ίδια στιγμή, νομικοί κύκλοι αναφέρουν ο χαμός της άτυχης γυναίκας είναι δύσκολο να επιφέρει διαφορετική ποινική μεταχείριση για τον 47χρονο προφυλακισμένο δράστη, καθώς η αιτία θανάτου της 41χρονης, ήταν η λοίμωξη.

 

«Θα ασκήσουμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία»

«Έχουμε ήδη μία ομόφωνη απόφαση για ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Από ‘κει και πέρα τα πραγματικά δεδομένα έχουν αλλάξει διότι μιλάμε για τετελεσμένη ανθρωποκτονία η οποία συνδέεται με τις πράξεις του δράστη. Όταν όμως έχει καταδικαστεί κάποιος δεν μπορεί να καταδικαστεί εκ νέου και να ασκηθεί νέα δίωξη για πανομοιότυπη πράξη» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της Όλγας, Λουκάς Πουρσανίδης και πρόσθεσε: «Εμείς θα ασκήσουμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία, αυτή είναι η εντολή που έχω λάβει από την οικογένεια και από ‘κει και πέρα ο εισαγγελέας θα κρίνει εάν θα ασκήσει νέα δίωξη, αυτή τη φορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία».

Σημειώνεται ότι  ο 47χρονος προπονητής τζούντο καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή, έχοντας κριθεί ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις, μιας και χαρακτηρίστηκε «χάδι», αναλογικά με τη ζημιά που προκάλεσαν τα χωρίς έλεος χτυπήματά του.

«Τι καταδικάστηκε; ωραίο κράτος!»

«Τι καταδικάστηκε; Πολλά χρόνια έφαγε… Έχουμε ωραίο κράτος. Έχουμε δικαιοσύνη. Σωστά τα 10 χρόνια; Ζήτησε συγγνώμη. Και τι μ’ αυτό; Δε θα το ξανακάνει; Γιατί; Η πρώτη φορά ήταν που το έκανε; Τις άλλες γυναίκες του; Δεν έχει κάνει και λίγα», είχε πει χαρακτηριστικά η μητέρα της Όλγας, σχολιάζοντας την απόφαση.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This