Φρίκη στη Ρόδο: Γυναίκα κατήγγειλε ότι την βίαζε κατ’ εξακολούθηση ο πεθερός της!

Στο πλευρό της και ο σύζυγός του και γιος του άρρωστου άνδρα

Must Read

Με μια αποτρόπαια υπόθεση ασχολείται τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία στον Αρχάγγελο της Ρόδου και η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών του νησιού. Πιο συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει έρευνα για την καταγγελία μιας 33χρονης η οποία υποστήριξε πως την βίαζε κατ’ εξακολούθηση ο ίδιος ο πεθερός της!

Η καταγγελία

Σύμφωνα με την «δημοκρατική», η κοπέλα κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο πατέρας του συζύγου της από την αρχή του γάμου τους, από το 2013, την παρενοχλεί και την έχει αναγκάσει να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του χρησιμοποιώντας βία και εκμεταλλευόμενος τον φόβο της στις απειλές του ότι αν αντισταθεί θα την καταγγείλει στην Πρόνοια και θα χάσει τα παιδιά της.

Μάλιστα, ο διεστραμμένος πεθερός πραγματοποίησε τις απειλές του την τελευταία φορά που τον κατήγγειλε για τις πράξεις καθώς με την συνδρομή κι άλλων, προέβη σε ψευδείς κατηγορίες σε βάρος της με αποτέλεσμα να στερείται τα ανήλικα παιδιά της!

Όσα κατέθεσε η 33χρονη προκαλούν πραγματικά φρίκη.

Αρχικά είχε καταγγείλει αρχικά τον πεθερό της τον Μάιο του 2022 αναφέροντας τότε ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 την χάιδεψε στο πόδι ενώ έκτοτε την πολιορκούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα. Σε άλλη της κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι την θώπευσε στο στήθος και στα οπίσθια βιντεοσκοπώντας ταυτόχρονα την πράξη με το κινητό του.

Σε άλλη της καταγγελία είχε πει ότι τον βρήκε σε δωμάτιο με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του και ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη.

Ο σύζυγός της στο πλευρό της

Μάλιστα, στο πλευρό της συζύγου του είναι και ο άντρας της ο οποίος, επίσης, κατέθεσε στην αστυνομία.

Όπως είπε αρχικά, θεώρησε ότι επρόκειτο για μια παρεξήγηση καθώς δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει αυτό που έκανε ο πατέρας του.

Όμως, τελικά, πείστηκε καθώς σε μια αποστροφή του λόγου του πατέρα του τον Απρίλιο του 2022 αντιλήφθηκε ότι απευθυνόταν με σεξουαλικό υπονοούμενο εις βάρος της. Ένας φίλος του γιου τον ενημέρωσε ότι ο πατέρας του είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο live από το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο φαίνεται να αγγίζει την σύζυγο του στο στήθος και να την παρενοχλεί!

Αρνείται τα πάντα

Τον Αύγουστο του 2022, ο πεθερός αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη καθώς είχε κληθεί το πρώτον σε ανωμοτί κατάθεση.

Αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα είχαν καταγγελθεί ως τότε εις βάρος του.

Όπως τόνισε, η 33χρονη επανέλαβε όσα ισχυριζόταν παλιότερα, έχει αποσύρει την μήνυση σε βάρος του και η ίδια είχε «δασκαλέψει» τον άντρα της να τον καταγγείλει και εκείνος επίσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This