Υποψήφιος με τον Γιώργο Ιωακειμίδη ο αρχαιολόγος της Μυκόνου που ξυλοκοπήθηκε

Must Read

Στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Ιωακειμίδη «συστρατεύεται» ο Μανώλης Ψαρρός, ο αρχαιολόγος ο οποίος στις αρχές του περασμένου Μαρτίου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού κοντά στο σπίτι του στο Μαρούσι για υποθέσεις που είχαν να κάνουν με τα αρχαία της Μυκόνου.

Ο αρχαιολόγος θα κατέβει στις εκλογές με τον συνδυασμό «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

«Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης ανακοίνωσε την ένταξη του Μανώλη Ψαρρού στο ψηφοδέλτιο του  συνδυασμού «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης». Ο Μανώλης Ψαρρός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σπούδασε στο Ιστορικό – Αρχαιολογικό του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήγε Master of Arts in Greek Archaeology στο πανεπιστήμιο του Birmingham. Υπηρετεί στο υπουργείο Πολιτισμού από το 2007.

Ο Μανώλης Ψαρρός είναι ο εμβληματικός “αρχαιολόγος της Μυκόνου”, οποίος στις 7 Μαρτίου δέχτηκε άγρια επίθεση στο Μαρούσι από τραμπούκους μαφιόζους. Ο Μανώλης έχει μπει στο στόχαστρο σκοτεινών συμφερόντων που λυμαίνονται τις ομορφιές της Μυκόνου, επειδή έβαλε φραγμό στις αυθαιρεσίες και υπερασπίστηκε τη νομιμότητα. Η κατακραυγή που ξεσήκωσε η άγρια επίθεση, κινητοποίησε την Πολιτεία η οποία άρχισε να ξηλώνει μέρος των παράνομων και αυθαίρετων κατασκευών στις παραλίες της Μυκόνου. Ο Μανώλης συνδυάζοντας την επιστημοσύνη με την ηθική».

Δείτε και σχετική ανάρτηση στο Facebook:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This