Φρίκη: Τουρίστας στην Αλόννησο ασέλγησε σε 18χρονο ΑμεΑ!

Είχε συνεργό μια γυναίκα

Must Read

Προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα ζήτησαν και έλαβαν ένας 37χρονος και μια 53χρονη που επισκέφτηκαν ως τουρίστες την Αλόννησο με τον άντρα να προχωρά σε αποτρόπαιες πράξεις καθώς ασέλγησε σε βάρος ενός 18χρονου ΑμεΑ με οριακή νοημοσύνη, με την γυναίκα να είναι συνεργός του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, την περασμένη Τρίτη ο 37χρονος από την Θεσσαλονίκη και η 53χρονη επισκέφθηκαν στην Αλόννησο ένα παραδοσιακό σπίτι-μουσείο στο οποίο εργάζεται ο 18χρονος στην είσοδο για τα εισιτήρια.

Κάποια στιγμή, η 53χρονη έμεινε στον ισόγειο του μουσείου και ο νεαρός ανέλαβε να ξεναγήσει στον πρώτο όροφο τον 37χρονο. Εκεί, ο επισκέπτης, που φέρεται να εργάζεται ως δάσκαλος παραδοσιακών χορών προχώρησε σε άσεμνες κινήσεις καθώς άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο που φοβισμένος τον ρωτούσε εάν αυτό που κάνει «είναι σωστό». Το παιδί έτρεμε και εκείνος του ζητούσε να ηρεμήσει για «να το απολαύσει».

Στη συνέχεια ο 18χρονος είπε ότι του έγινε πεολειχία από τον 37χρονο και ακολούθησε αυνανισμός. Είναι χαρακτηριστικό πως  η 53χρονη δεν ανέβηκε στον όροφο του μουσείου ούτε μία στιγμή!

Μόλις οι επισκέπτες αποχώρησαν ο νεαρός κλείδωσε το μουσείο και συναντήθηκε με έναν συνομήλικό του στον οποίο εξομολογήθηκε τι συνέβη. Εκείνος τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του, όπως και έγινε και ακολούθησε μήνυση στην αστυνομία.

Οι δύο τουρίστες εντοπίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης και μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη στον 37χρονο για κατάχρηση ατόμου ανικάνου προς αντίσταση και για απλή συνέργεια στη 53χρονη.

Δείτε επίσης:

«Θα με σκότωναν!»: Θύμα άγριας οπαδικής βίας άτομο ΑμεΑ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This