«Θα με σκότωναν!»: Θύμα άγριας οπαδικής βίας άτομο ΑμεΑ!

Τον έσωσαν καταστηματάρχες και στελέχη της Αστυνομίας

Must Read

Ένα εξοργιστικό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Βόλο που καταδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμα ανεγκέφαλοι που δεν έχουν παραδειγματιστεί με τους θανάτους του Άλκη Καμπανού και του Μιχάλη Κατσουρή. Μάλιστα, το θύμα αυτή την περίπτωση ήταν ένα άτομο ΑμεΑ με κινητικά προβλήματα!

Δείτε βίντεο:

 

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, το θύμα, ένας 52χρονος έκανε χθες αμέριμνος την βόλτα του στην πόλη, φορώντας μπλούζα με τα διακριτικά τοπικής ομάδας.

Την στιγμή που βρισκόταν στην οδό Τάκη Οικονομάκη, ξαφνικά, τον πλησίασαν τρία άτομα. Οι δύο από αυτούς, όπως κατήγγειλε ο 52χρονος, τον κράτησαν από τα χέρια, τον έβρισαν λόγω της ομάδας που υποστηρίζει και ο τρίτος του έσκισε την φανέλα!

Στη συνέχεια όταν ο 52χρονος έπεσε στο έδαφος λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει τα άτομα του επιτέθηκαν και άρχισαν να το κλωτσούν με μανία!

Δείτε βίντεο:

 

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες παρακείμενων καταστημάτων οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας πριν συμβούν τα χειρότερα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το περιστατικό διερευνά ο δικηγόρος του Σταμάτης Παπαγγελής, μιλώντας με καταστηματάρχες της περιοχής.

Το θύμα φοβήθηκε πολύ ακόμα και για την ίδια την ζωή του.

Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «θα με σκότωναν».

Το περιστατικό δεν έχει καταγραφεί ακόμα από την Αστυνομία. Μετά τον έλεγχο όλων των δεδομένων η πρόθεση του θύματος, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, είναι να κατατεθεί μήνυση.

Δείτε επίσης:

Δίπλα στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού ξυλοκόπησαν έναν 14χρονο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This