Προκλητικό βίντεο στο TikTok από την 15χρονη που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό 14χρονου στην Θεσσαλονίκη

«Θα τον φάω ζωντανό»

Must Read

Άγριος ξυλοδαρμός στην Θεσσαλονίκη έστειλε σε νοσοκομείο ένα 14χρονο παιδί χτυπημένο στο κεφάλι. Η 15χρονη που συνελήφθη για την επίθεση προσπαθεί να περάσει τα δικά της μηνύματα με βίντεο στο TikTok.

Ο ξυλοδαρμός του ανήλικου παιδιού στην οδό Άλκη Καμπανού, στην Θεσσαλονίκη, από συνολικά 6 με 7 άτομα συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις και έντονο προβληματισμό στην πόλη. Την ώρα που το θύμα παραμένει σε νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, με τραύματα στο κεφάλι και διάσειση, η 15χρονη που ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη για την επίθεση ανεβάζει βίντεο στο TikTok, στα οποία στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και επιδεικνύει τις ικανότητές της στην πυγμαχία!

Η 15χρονη αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει τις έρευνές της για να ταυτοποιηθεί η ομάδα των ανηλίκων που πλησίασε και χτύπησε τον 14χρονο. Αφορμή φέρεται να στάθηκε προγενέστερο φραστικό επεισόδιο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ.

Η επίθεση σημειώθηκε την Τετάρτη 30 Αυγούστου. Την ίδια ημέρα η 15χρονη ανεβάζει στο TikTok βίντεο, στο οποίο χορεύει υπό τους ρυθμούς γνωστού κομματιού της τραπ μουσικής. Γράφει ως λεζάντα «θα τον φάω ζωντανό», ενώ δύο ανήλικες σχολιάζουν «όντως τον έφαγες ζωντανό».

Μια ημέρα μετά, η 15χρονη ταυτοποιείται και οδηγείται από αστυνομικούς σε Τμήμα. Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία και με εντολή εισαγγελέα επιστρέφει στο σπίτι της, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας.

Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου η ανήλικη επανέρχεται με νέο βίντεο. Σε αυτό δείχνει τις ικανότητές της στην πυγμαχία και ρίχνει συνεχώς μπουνιές στον αέρα. Φίλη της που βρίσκεται δίπλα χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της για να δείξει πως… πυροβολεί με όπλο.

Σε ένα από τα σχόλια στο συγκεκριμένο βίντεο, μια κοπέλα της γράφει «έπρεπε», αναφερόμενη πιθανότατα στον ξυλοδαρμό του άτυχου παιδιού. Η 15χρονη δεν απαντά.

Σε βάρος της νεαρής και ενός ακόμη ατόμου που ταυτοποιήθηκαν για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This