Άγρια συμπλοκή νεαρών έξω από νυχτερινό κέντρο στην Καλαμάτα – Τρεις τραυματίες

Πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο

Must Read

Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγο πριν τις 04:00, έξω από νυχτερινό κέντρο στην οδό Υπαπαντής στην Καλαμάτα.

Νεαροί που νωρίτερα διασκέδαζαν πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο 20χρονοι και ένας 21χρονος, ο οποίος φέρει τραύμα στην πλάτη, που προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και οι δύο εξ αυτών πήραν εξιτήριο σήμερα το πρωί. Ο τρίτος που φέρει τραύμα στο πρόσωπο παραμένει για νοσηλεία χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τους και παράλληλα έχει ξεκινήσει προανακριτική διαδικασία από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Α.Δ. Μεσσηνίας, για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στο συγκεκριμένο αιματηρό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This