Κρήτη: Στη φυλακή δύο από τους Παλαιστίνιους που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό Σομαλού

Αναμένεται να εκτελεστούν άμεσα και τα εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί σε βάρος και των άλλων δύο Παλαιστινίων που συμμετείχαν στην αποτρόπαια πράξη

Must Read

Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις νεαρούς Παλαιστίνιους είχε καταγγείλει ότι έπεσε ένας 27χρονος Σομαλός στην Κρήτη, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι τον βιντεοσκόπησαν ενώ τον κακοποιούσαν.

Και σήμερα το μεσημέρι οι δύο από αυτούς πήραν το δρόμο για τη φυλακή, καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, οι οποίοι δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς τους πως ουδέποτε κακοποίησαν ή βιντεοσκόπησαν τον καταγγέλλοντα.

Ο 27χρονος Σομαλός είχε δηλώσει επίσης πως οι φερόμενοι δράστες τού είχαν παρακρατήσει προσωπικά έγγραφα για να τον εκβιάσουν και πράγματι, κατά την έρευνα που έγινε σε έναν εκ των κατηγορουμένων, βρέθηκε στην κατοχή του ένα έγγραφο υπηρεσίας του 27χρονου, το οποίο ο κατηγορούμενος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει επαρκώς και πειστικώς το πώς και το γιατί.

Οι δύο προφυλακισθέντες Παλαιστίνιοι αρνήθηκαν τα όσα τούς αποδίδονται, ενώ ισχυρίστηκαν ότι, πιθανότατα, ο Σομαλός προέβη στην καταγγελία, για να προστατευθεί από τον Νόμο και να πάρει άσυλο. Όσον αφορά τους άλλους δύο Παλαιστίνιους που επίσης συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό, σύμφωνα με την καταγγελία, σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης τα οποία και αναμένεται να εκτελεστούν άμεσα.

*πηγή φωτο: cretalive.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This