Φρίκη στην Κω: 20χρονη έγκυος κατήγγειλε ότι ο πεθερός της αποπειράθηκε να την βιάσει!

Την κλείδωσαν στο σπίτι τους για να μην φύγει

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία που έκανε μια 20χρονη από την Κω σύμφωνα με την οποία ο σύντροφός της και η οικογένειά του την κλείδωσαν στο σπίτι τους και ο πεθερός της αποπειράθηκε να τη βιάσει!

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», η νεαρή που διανύει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφυγε στις 6 Ιουνίου από το νησί επειδή αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους με τον σύντροφό της και πήγε να μείνει με τους γονείς της στην Αθήνα.

Επέστρεψε στην Κω στις 2 Σεπτεμβρίου για να τα ξαναβρουν και πήγε στο σπίτι όπου μένει με την οικογένεια του στο Τιγκάκι.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά η κοπέλα έζησε έναν εφιάλτη.

Ο σύντροφός της την χτύπησε βάναυσα και την απειλούσε πως εάν δεν επιστρέψει στην Αθήνα, θα της προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη και θα διακόψει βίαια την κύησή της.

Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι και έκτοτε δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί της.

Ύστερα από λίγα λεπτά, πήγαν στο σπίτι οι γονείς του και η μητέρα του την απώθησε βιαίως, της άσκησε σωματική βία, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να διαφύγει και να ζητήσει βοήθεια σε κοντινό κατάστημα.

Όμως, την ακολούθησε και την οδήγησε με τη βία στο σπίτι, όπου την κλείδωσε προκειμένου να μην ειδοποιήσει την αστυνομία.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε, έμεινε εκεί για δύο ημέρες, μέχρι το πρωί της 4ης Σεπτεμβρίου, υπό συνεχή επιτήρηση.

Γύρω στις 20:30 το απόγευμα της 3ης Σεπτεμβρίου, όπως κατήγγειλε, ενώ βρισκόταν μόνο υπό την επιτήρηση του μέλλοντα πεθερού της, εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Το κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και να έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της. Στη συνέχεια, φοβούμενη για το έμβρυο και μη έχοντας κάποιον γνωστό στην Κω, επέστρεψε στο σπίτι, όπου την κρατούσαν μέχρι που την παρέλαβε ο πατέρας της και κατήγγειλε ό,τι είχε συμβεί στην αστυνομία.

Ο πατέρας, η μητέρα και ο αδερφός του συντρόφου της συνελήφθησαν και κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού, αρπαγή κατά συναυτουργία, ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Δείτε επίσης:

Φρίκη στη Ρόδο: Γυναίκα κατήγγειλε ότι την βίαζε κατ’ εξακολούθηση ο πεθερός της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This