Κατέρρευσε η παλιά γέφυρα Αγίου Βησσαρίωνα στα Τρίκαλα – Κινδυνεύουν άνθρωποι στον Παραπόταμο

Εκτός ελέγχου η κατάσταση και μέσα στην πόλη των Τρικάλων ήχησε μήνυμα 112

Must Read

Απανωτά είναι τα χτυπήματα της κακοκαιρίας Daniel στα Τρίκαλα, καθώς το βράδυ της Τετάρτης τα ορμητικά νερά του Πορταϊκού ποταμού παρέσυραν και την παλιά γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνα, στην Πύλη Τρικάλων.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η γέφυρα είχε μετατραπεί σε πεζοπορική διαδρομή την τελευταία 10ετία και ένωνε την Πύλη με τον οικισμό της Πόρτας Παναγιάς, ο οποίος εκκενώθηκε.

Το βίντεο από το σημείο λίγη ώρα προτού καταρρεύσει η γέφυρα

Κινδύνευσαν άνθρωποι στον Παραπόταμο

Σύμφωνα με το Trikalanews.gr, κατάσταση απόλυτου κινδύνου βίωσαν οι κάτοικοι στο χωριό του Παραπόταμου, οι οποίοι ανέβηκαν στους πάνω ορόφους των σπιτιών προσπαθώντας να γλιτώσουν από τα ορμητικά νερά.

Ο αντιδήμαρχος Κώστας Ούτρας μαζί με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού συλλόγου που πήγαν στο σημείο περιέγραψαν μια εικόνα δραματική.

Γνωστή ταβέρνα της περιοχής έχει σκεπαστεί πλήρως με νερό, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας είναι στο χωριό προσπαθώντας να γλιτώσουν τα χειρότερα και να απομακρυνθούν όσοι κάτοικοι βρεθούν σε κίνδυνο.

Δραματικές στιγμές στα Τρίκαλα – Υπερχείλισε ο Ληθαίος στην Αρριανού

Εκτός ελέγχου η κατάσταση και μέσα στην πόλη των Τρικάλων, καθώς το βράδυ της Τετάρτης υπερχείλισε ο Ληθαίος ποταμός στο ύψος της γέφυρας Αρριανού.

Μήνυμα του 112

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This