Καρδίτσα: 90χρονη ΑμεΑ πάνω σε τραπέζι κουζίνας περιμένει πάνω από έξι ώρες για βοήθεια

Must Read

Πριν από λίγες ώρες ξεκίνησαν οι διασώσεις στα χωριά της Καρδίτσας τα οποία ήταν θαμμένα κάτω από τα νερά και τις λάσπες με τους κατοίκους να κάνουν από το πρωί έκκληση για βοήθεια καθώς είχαν απελπιστεί και εξέφραζαν φόβους ακόμα και για την ζωή τους.

Μια συγκλονιστική εικόνα ήρθε από το χωριό Παλαμάς της Καρδίτσας το οποίο έχει χαθεί κάτω από μεγάλο όγκο νερού μία 90χρονη γιαγιά που είναι ΑμεΑ και κινητικά προβλήματα είναι εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι της και περιμένει πάνω στο τραπέζι για περισσότερες από έξι ώρες για βοήθεια καθώς το οίκημα έχει πλημμυρίσει με νερό.

Μιλώντας στο OPEN, η εγγονή της ανέφερε:

«Υπάρχουν πολίτες που είναι πάνω από έξι ώρες με το νερό πάνω από τη μέση τους. Η γιαγιά μου βρίσκεται πάνω από το τραπέζι, είναι ΑμεΑ, είναι χωρίς φάρμακα, χωρίς πόσιμο νερό, χωρίς καμία βοήθεια. Περιμένει πάνω από έξι ώρες πάνω στο τραπέζι».

Η ίδια απελπισμένη καθώς εκείνη την στιγμή οι κάτοικοι πάλευαν μόνοι τους ξέσπασε σχετικά με την έλλειψη βοήθειας.

«Είμαστε καταμεσής του ελλαδικού χώρου, δεν είμαστε σε νησί. Δεν μπορεί να έρθει ένα μέσο, μια βάρκα; Είμαστε στο έλεος του Θεού. Μιλάμε για λεπτά και για ώρες. Όταν ένας άνθρωπος είναι τόσες ώρες στο νερό σίγουρα θα πάθει υποθερμία. Παίζουμε με τα λεπτά και τις ώρες», είπε.

Δείτε την γιαγιά:

Δείτε επίσης:

Κικίλιας: Έξι αγνοούμενοι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας

Τέταρτος νεκρός από την κακοκαιρία – Κέντρο επιχειρήσεων δημιουργείται κατόπιν εορτής
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This