Παραλίγο τραγωδία: Άνδρες παραλίγο να πνιγούν σε Αθήνα και Μενίδι από τα νερά

Πρωτοφανείς οι εικόνες

Must Read

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ώρες και στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στο λεκανοπέδιο της Αττικής με πολίτες που λίγο έλειψε να πνιγούν από τα ορμητικά νερά που έφερε μαζί της η κακοκαιρία Daniel.

Σοκαριστικό είναι βίντεο που δείχνει έναν πολίτη να διασώζεται από τους περαστικούς στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Ευαγγελισμού.

Ο άντρας βρίσκεται στο έδαφος, κοντά σε ένα αυτοκίνητο και έχει παρασυρθεί από τον «χείμαρρο» που δημιουργήθηκε στην κεντρική οδική αρτηρία. Από τη μία πλευρά τον συγκρατεί το όχημα ωστόσο φαίνεται πως κοντεύει να πνιγεί μέσα στο νερό.

Τον άνδρα σπεύδουν να βοηθήσουν περαστικοί. Μάλιστα, ένας από αυτούς κινδύνευσε επίσης να εγκλωβιστεί, μέχρι που κάποιος κατάφερε να του δώσει το χέρι και να τον τραβήξει στο πεζοδρόμιο.

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα, από τα αγριεμένα νερά του ρέματος της Εσχατιάς στο Μενίδι παρασύρθηκε ένας άντρας και λίγο έλειψε να έχει μοιραία κατάληξη.

Όπως φαίνεται σε βίντεο, ο άνθρωπος αδιαφορώντας για την επικινδυνότητα επιχείρησε να περάσει από το ρέμα με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.

Ευτυχώς, ο άντρας διασώθηκε καθώς στα 200 μέτρα πιο κάτω από το σημείο γίνονταν αντιπλημμυρικά έργα. Άνδρες της πυροσβεστικής, που είχαν ειδοποιηθεί για το συμβάν και εργαζόμενοι στα έργα, εντόπισαν τον άνδρα και τον έβγαλαν σώο από τα νερά.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This