Blue Horizon: Στην εισαγγελία τα τρία μέλη του πληρώματος για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη

Στο νοσοκομείο παραμένει ο υπεύθυνος καταστρώματος

Must Read

Το κατώφλι της εισαγγελίας Πειραιά πέρασαν σήμερα το πρωί τα τρία από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon προκειμένου να απολογηθούν για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη.

Το τέταρτο μέλος του πληρώματος, που είναι ο υπεύθυνος καταστρώματος, νοσηλεύεται με πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο και θα μεταβεί εκεί η εισαγγελική αρχή προκειμένου να λάβει την απολογία του.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τα μέλη του πληρώματος είναι βαρύτατες. Ειδικότερα, στον ύπαρχο που φαίνεται σε βίντεο να απωθεί τον 36χρονο Αντώνη ασκήθηκε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Στα άλλα δύο μέλη του πληρώματος ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ στον πλοίαρχο ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη του πληρώματος έσπρωξαν τον 36χρονο Αντώνη στη θάλασσα όταν προσπάθησε να μπει στο πλοίο της γραμμής για το Ηράκλειο της Κρήτης με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. 

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων προέκυψαν νέα στοιχεία που περιελήφθησαν στη δικογραφία.

Σημειώνεται ότι στην Εισαγγελία έχει παραδοθεί και το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε διατάξει ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης για τη διερεύνηση των ευθυνών του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αναφορικά με το τραγικό περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ο πλοίαρχος δεν σταμάτησε τις μηχανές όταν έπρωξαν τον Αντώνη στη θάλασσα; Η απάντηση του δικηγόρου του

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του Αντώνη Καρυώτη – Κατέρρευσε συγγενής του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This