Συγκλονιστική μαρτυρία για τον 38χρονο αστυνομικό στην Θεσσαλονίκη: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει»

Η άτυχη γυναίκα είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα

Must Read

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον 38χρονο αστυνομικό, ο οποίος δολοφόνησε την εν διαστάσει συζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του και έπειτα αυτοκτόνησε, σε ένα έγκλημα που έχει προκαλέσει συγκλονίσει την Θεσσαλονίκη.

«Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα. Η γυναίκα του τον έδιωξε από το σπίτι. Του είπε ότι δεν τον θέλει. Πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους. Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει την ζωή του και να μην παρεκτρέπεται. Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει. Είχαν δυο αγόρια και είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα βλέπει ο πατέρας τα παιδιά» περιγράφει άτομο που προσδιορίζεται ως φίλος της οικογένειας.

«Η καραμπίνα ήταν του πατέρα του. Ο ίδιος δεν είχε ούτε περίστροφο. Δεν τον πήραν χαμπάρι το πρωί όταν έφυγε από το πατρικό του. Έφυγε τα χαράματα. Την καραμπίνα την πήρε από χθες ισχυριζόμενος πως θα την καθαρίσει. Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει» ανέφερε ο ίδιος.

Είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα

Συναινετικό διαζύγιο είχαν πάρει ο 38χρονος αστυνομικός με την εν διαστάσει σύζυγό του. Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, δράστης και θύμα είχαν ρυθμίσει και τις μέρες και ώρες επικοινωνίας του 38χρονου με τα δύο παιδιά του. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρελθόν η 42χρονη είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This