Στις φλόγες το λεωφορείο με την ελληνική αποστολή στην Λιβύη – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Προέρχεται από οδηγό αυτοκινήτου που περνούσε την στιγμή εκείνη από το σημείο

Must Read

Νέες συγκλονιστικές εικόνες από τον τόπο όπου εξερράγη το λεωφορείο που μετέφερε την ελληνική αποστολή στην Λιβύη. Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται να είναι στην άκρη του δρόμου και να έχει καεί ολοσχερώς.

Σύμφωνα με το MEGA, το βίντεο προέρχεται από οδηγό αυτοκινήτου που περνούσε την στιγμή εκείνη από το σημείο όπου εχασαν την ζωή τους πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής με ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες στην Λιβύη. Στα πλάνα φαίνεται να έχει συγκεντρωθεί κόσμος, ενώ ένα τεράστιο σύννεφο καπνού υψώνεται από τα δύο οχήματα που έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Λιβύη: Δύο μέρες μετά τον φρικτό θάνατο των Ελλήνων στρατιωτικών, το ΓΕΕΘΑ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα

 

Τραγωδία στη Λιβύη: Επείγουσα εισαγγελική έρευνα για το πολύνεκρο τροχαίο

Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα

Tην διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου που κόστισε την ζωή στρατιωτικών και πολιτών στην ανθρωπιστική αποστολή στην Λιβύη, ζήτησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών από την ΕΛ.ΑΣ Με παραγγελία προς την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, η Εισαγγελία ζητά να εξεταστεί στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας το δυστύχημα προκειμένου να εξακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τυχόν αξιόποινες πράξεις.

Στην εισαγγελική παραγγελία αναφέρονται ενδεικτικά αδικήματα όπως αυτά που αφορούν σε ανθρωποκτονία κατά συρροή και σωματικές βλάβες κατά συρροή από πρόθεση ή από αμέλεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This