Συντετριμμένη φίλη και συνάδελφος της 20χρονης Μαριάννας: «Ήταν με το χαμόγελο συνέχεια»

Must Read

«Μουδιασμένη» παραμένει η κοινή γνώμη με τον ξαφνικό χαμό της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

Σύμφωνα, με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας, η αδικοχαμένη κοπέλα νόσησε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ινδία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Σουέζ της Αιγύπτου. Στις 2 Σεπτεμβρίου επέστρεψε στην Ελλάδα με ιατρικό συνοδό και οδηγήθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και μετά σε νοσοκομείο όπου και κατέληξε την Κυριακή. Πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα τσίμπημα εντόμου, πιθανότατα κουνουπιού, που προκάλεσε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα και στοίχισε την ζωή στην άτυχη κοπέλα.

«Ήταν ένας άνθρωπος με το χαμόγελο στο πρόσωπο»

Σε κατάσταση σοκ από την απρόσμενη απώλεια, η οικογένεια και οι φίλοι της κοπέλας συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να της πουν το τελευταίο «αντίο» στη γενέτειρά της στο Ζηπάρι της Κω. Φίλη και συνάδελφος της 20χρονης Μαριάννας κάνει λόγο για μία κοπέλα με το χαμόγελο στο στόμα.

«Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη, ήταν το πρώτο της ταξίδι. Ήταν ένας άνθρωπος με το χαμόγελο στο πρόσωπο, πρόθυμη, ευγενική, της άρεσε πολύ η μαγειρική. Δεν μπορούσε να πει κάποιος άσχημη κουβέντα», είπε για την κοπέλα που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή και συνέχισε:

«Ήταν το όνειρό της να ταξιδεύει, έδωσε δύο φορές Πανελλαδικές μόνο και μόνο για το επάγγελμα αυτό».

Η ίδια συμπληρώνει ότι η 20χρονη ήταν υγιέστατη και δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κανένα πρόβλημα υγείας.

Δείτε ακόμη: Κηδεύεται η άτυχη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού μετά το μοιραίο ταξίδι στην Ινδία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This