«Πονάω» – Ανατριχίλα από τις καταθέσεις στη δίκη του προπονητή taekwondo που κατηγορείται για εκμετάλλευση ανήλικων αθλητών του

«Μου είπε λίγο ακόμα. Ηταν ερεθισμένος, πάνω μου και δεν με άφηνε»

Must Read

Ανατριχίλα προκάλεσαν όσα ακούστηκαν χθες στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, στο εδώλιο του οποίου κάθισε ο 47χρονος προπονητής taekwondo που κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν ανήλικους αθλητές του, απαιτώντας να του κάνουν μασάζ ακόμη και στα… οπίσθια!

Την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας ακούστηκαν καταθέσεις ιδιαίτερα επιβαρυντικές για τον προπονητή με τα χρυσά μετάλλια. Η πρόεδρος του δικαστηρίου σχεδόν από την αρχή της διαδικασίας έκανε παρατηρήσεις στον κατηγορούμενο για τις έντονες αντιδράσεις του ως ενόχληση σε όσα άκουγε. «Θα επιδείξετε ψυχραιμία. Είναι η ζωή σας, είναι όμως και οι ζωές άλλων. Ελέγξτε τον εαυτό σας, προπονητής είστε, ξέρετε από πειθαρχία» είπε.

Οπως προέκυψε από τις καταθέσεις πρώην αθλητών, σε κάθε ακτοπλοϊκό ταξίδι της αποστολής για τη συμμετοχή τους σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ο προπονητής συνταξίδευε στην καμπίνα με δύο άτομα επιλογής του, τα οποία υποχρέωνε να του κάνουν μασάζ. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ένας νεαρός, που εξαναγκάστηκε στο παρελθόν να κάνει στον προπονητή από κοινού μασάζ με άλλο παιδί, δύο φορές, σε ταξίδια που έγιναν τον Νοέμβριο του 2015 και τον Νοέμβριο του 2016 για το πρωτάθλημα.

Ενέδιδαν για να τους αφήσει να κάνουν βόλτα στο πλοίο, διαφορετικά θα τους τιμωρούσε, ενώ το μασάζ κρατούσε περίπου δύο ώρες. Ο 21χρονος -σήμερα- νεαρός υποστήριξε ακόμα ότι όσο του έκαναν μασάζ, ο δάσκαλος έβλεπε πορνό και είχε το χέρι του στο εσώρουχό του. Ενώπιον της προέδρου του δικαστηρίου κατέθεσε και μια 34χρονη -σήμερα- γυναίκα, η υπόθεση της οποίας δεν περιλαμβάνεται στη δικογραφία. Η ίδια προπονείτο με τον 47χρονο την περίοδο 2003-2004, όταν η ίδια ήταν μαθήτρια β’ γυμνασίου ως και α’ λυκείου. Μια ημέρα, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2004, ο 47χρονος τής έδωσε οδηγίες να κάνει ανοίγματα σε διπλανή αίθουσα. Η μάρτυρας κατέθεσε ότι ο προπονητής την πλησίασε από πίσω δήθεν για να τη βοηθήσει στα ανοίγματα, άρχισε να τρίβεται πάνω της, ένιωσε τη στύση του και τον άκουσε να βαριανασαίνει. «Δάσκαλε, πονάω» του είπε, για να τον κάνει να σταματήσει. «Μου είπε λίγο ακόμα. Ηταν ερεθισμένος, πάνω μου και δεν με άφηνε».

Μάλιστα κατέθεσε πως το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε δύο ημέρες μετά, οπότε δεν έχει αμφιβολία για τις προθέσεις του. «Δεν ξαναπήγα ποτέ μόνη. Είχα μιλήσει στην αδελφή και στην ξαδέλφη μου. Στη μητέρα μου το ανέφερα πολύ αργότερα» είπε, ενώ εξήγησε πως λίγο καιρό μετά σταμάτησε να πηγαίνει, με πρόσχημα το διάβασμα. Χρειάστηκε δε να κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία, αφού είχε φτάσει να χαρακώνει τα χέρια της. «Πήρα την απόφαση γιατί είχα γίνει μητέρα πρόσφατα και γιατί πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη» απάντησε στους συνηγόρους υπεράσπισης του κατηγορουμένου για την… καθυστερημένη αντίδρασή της.

Η δίκη διακόπηκε για τις 4 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This