Θείος Στέφανου Κασσελάκη: «Ο πατέρας του είναι βενιζελικός, εγώ μητσοτακικός!»

Τι είπε για την υποψηφιότητα του ανιψιού του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Στην διαφορά στις πολιτικές πεποιθήσεις που υπάρχει μέσα στην οικογένεια του Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε ο θείος του, Γιάννης.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, νυν υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά είναι πρώτος ξάδελφος του πατέρα του 35χρονου που είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για να μην ακούγονται διάφορα, θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο Θεόδωρος Κασσελάκης έχει γεννηθεί στα Χανιά. Μετά πήγε στην Αθήνα όπου και περάτωσε τις πανεπιστημιακές του σπουδές. Εγώ μπορώ να μιλήσω για τον μπαμπά του, ο οποίος προέρχεται από τον Βενιζελικό χώρο», είπε , μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην δική του πολιτική προτίμηση που είναι τελείως διαφορετική.

«Από άποψη κοινωνικοπολιτική αξίζει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όσον αφορά τον Στέφανο Κασσσελάκη αλλά και με τον κόσμο που ανήκει σε αυτόν τον χώρο γιατί πρέπει να γνωρίσουμε το πώς αντιδρά ο κόσμος. Εγώ ανήκω στον φιλελεύθερο χώρο και είμαι Μητσοτακικός οπότε καταλαβαίνετε πως έχουμε μια απόσταση από ΣΥΡΙΖΑ αλλά πιστεύω πως οποιασδήποτε δημοκρατική φωνή αξίζει να την παρακολουθήσουμε», είπε.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Τα «πήρε» στο κρανίο ο Κασσελάκης με τον Λιάγκα που τον κυνηγάει και στο… γυμναστήριο

Λιάγκας σε Στέφανο Κασσελάκη: «Αντί να μου στείλετε ανθοδέσμη ή σοκολατάκια που ανακαλύπτουμε συγγενείς που δεν γνωρίζετε»

Οι πρώτες δηλώσεις του συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη: «Είναι αγχωμένος για τις εκλογές»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This