Τα «πήρε» στο κρανίο ο Κασσελάκης με τον Λιάγκα που τον κυνηγάει και στο… γυμναστήριο

Τι άλλο θα δούμε πια στην ελληνική τηλεόραση;

Must Read

Αφού έξαψε και βρήκε τη γυναίκα του γιου της αδερφής του προπάππου του Στέφανου Κασσελάκη, την οποία παρουσίασε ως γιαγιά του, ο Γιώργος Λιάγκας έχει βαλθεί να μας ενημερώσει και για το αν κάθεται κάτω από τη μπάρα… ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο γνωστός παρουσιαστής, μια ημέρα μετά από τη συνέντευξη της ηλικιωμένης που είπε ότι ο Στέφανος ψήφιζε ΝΔ στο παρελθόν και προκάλεσε την αντίδραση του ιδίου αλλά και των υποστηρικτών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε δημοσιογράφους έξω από το γυμναστήριο που επισκέπτεται μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ!

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε: «Είναι ιδιωτικός χώρος. Το πεζοδρόμιο είναι δημόσιος χώρος. Υπάρχουν μερικά όρια, με κάθε σεβασμό». Μάλιστα, στις πιέσεις των δημοσιογράφων, ο ίδιος σχολίασε: «μην με βάζετε να τα πω τρεις φορές. Είναι η εταιρεία των παιδιών, σεβαστείτε τον μόχθο τους».

 

Αφού ολοκλήρωσε την προπόνησή του, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που κέρδισε την πρώτη μάχη των εσωκομματικών εκλογών, δέχτηκε νέες πιέσεις.

«Με κάθε σεβασμό και ειλικρίνεια καλύψτε λίγο το μοντάζ από την Καρδίτσα, από τον Παλαμά, από την Μεταμόρφωση και αφήστε τα χιλιόμετρα που κάνω εγώ» δήλωσε ο ίδιος, όμως ο δημοσιογράφος επέμεινε να μάθει αν… η πολιτική έχει πολλά βάρη…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This