Με μια συγκινητική τελετή αποχαιρέτησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις τους στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν στη Λιβύη

Τελέστηκε και επιμνημόσυνη δέηση

Must Read

Με μια τελετή που ήταν γεμάτη από συγκίνηση και απέραντη θλίψη αποχαιρέτησαν νωρίτερα σήμερα το πρωί οι Ένοπλες Δυνάμεις τους τρεις στρατιωτικούς που ήταν ανάμεσα στα πέντε θύματα του τροχαίου δυστυχήματος στη Λιβύη.

Η ειδική τελετή έγινε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά την καθιερωμένη έπαρση της σημαίας.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στάθηκε στην είσοδο του υπουργείου ακίνητη και σιωπηλή. Την ίδια στιγμή σε όλα τα μπαλκόνια του κτηρίου βρίσκονταν στρατιωτικοί από όλα τα όπλα.

Στο πλαίσιο της ειδικής τελετής, τελέστηκε μνημόσυνο και τρισάγιο στον ιερό ναό που βρίσκεται μέσα στους χώρους του στρατοπέδου Παπάγου.

Στην τελετή παρέστησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός  ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ  Αντιναύαρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης:

Θρήνος στην κηδεία της 46χρονης νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε στη Λιβύη

Σπαρακτικές στιγμές στην κηδεία του 27χρονου αρχιλοχία Γιώργου Βούλγαρη που σκοτώθηκε στη Λιβύη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This