Συνάντηση της Γκερέκου (με την ταϊλανδική πλευρά) για ενδυνάμωση του ΕΟΤ

Must Read

Τους απανταχού εκπροσώπους του διεθνούς τουριστικού κλάδου συναντά αυτή την περίοδο η ‘Αντζελα Γκερέκου, η οποία έχει βάλει προς ώρας στην άκρη τις καλλιτεχνικές της υποχρεώσεις.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ είχε πρόσφατα συνάντηση στην Αθήνα με τον Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης, Asi Mamanee αλλά και τον πρέσβη της χώρας Sathana Kashemsanta, με σκοπό την τόνωση του τουριστικού στοιχείου και την σύμπραξη με τις απανταχού χώρες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Άντζελας Γκερέκου στο πλαίσιο του μνημονίου τουριστικής συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο χωρών. Στο κυρίως θέμα ήταν η διεύρυνση των προοπτικών συνεργασίας των δύο πλευρών με έμφαση στον βιώσιμο τουρισμό, καθώς και στην περαιτέρω αύξηση των ροών τουριστών.

Παρόντες στο μίτινγκ ήταν ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, Μύρωνας Φλουρής, η Γενική Διευθύντρια του ΕΟΤ, Σοφία Λαζαρίδου, η Διευθύντρια Υπηρεσιών Εσωτερικού-Εξωτερικού ΕΟΤ, ‘Αντζελα Βαρελά, αλλά και αντιπροσωπεία στελεχών του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης και της πρεσβείας της χώρας στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This