Ζοφερό πολιτικό παρασκήνιο με την υπόθεση του αξιωματικού που συνελήφθη για εκβιασμό

Περίεργη πολιτική κινητικότητα σε ανώτατο επίπεδο

Must Read

Όσο περνούν οι μέρες, η φαινομενικά μεμονωμένη υπόθεση του αξιωματικού της αστυνομίας που συνελήφθη για εκβιασμό σε νησί των Κυκλάδων, αποκτά διαστάσεις πολιτικού θρίλερ.

Ο αξιωματικός που σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες διατηρεί στενές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου και τον εκεί ένστολο που λύνει και δένει για την οικογένειά του πρωθυπουργού, φαίνεται να ήταν μία από τις κύριες αιτίες για την πρωτοφανή αποπομπή του τ. Αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας, δύο μόλις μήνες έπειτα από την ανανέωση της θητείας του!

Ο Κωνσταντίνος Σκούμας φαίνεται ότι είχε εντοπίσει την εκδρομή δράση του συγκεκριμένου αξιωματικού, όταν υπηρετούσε σε άλλο νησί των Κυκλάδων και είχε διατάξει την άμεση απομάκρυνση του. Έπειτα από αυτή την απόφαση, δέχτηκε ισχυρές πολιτικές αλλά και επιχειρηματικές πιέσεις!

Ήταν ακριβώς αυτές που κατήγγειλε με την επιστολή παραίτησης του, η οποία δεν έχει προηγούμενο στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας! Επιστολή με την οποία κατήγγειλε σημεία και τέρατα…

Η όλη υπόθεση λοιπόν αποκαλύπτει ένα παρακράτος που δρα πάλι με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου. Ήδη, οι υπηρεσιακοί παράγοντες που αποκάλυψαν την υπόθεση δέχονται πιέσεις, τις οποίες οφείλουν να καταγγείλουν διότι η αποκάλυψη όλου αυτού του ζοφερού σκηνικού είναι πλέον θέμα μηνών, ακόμα και με την παρούσα κυβέρνηση.

Ήδη στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί ένα ΦΕΚ το οποίο δείχνει το πως αυτό το παρακράτος προωθεί ακόμα και συγγενικά πρόσωπα σε υψηλές θέσεις, με την ανοχή φυσικά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά ποιος έχει δίπλα του. Παρά την υψηλή προστασία όμως, επαναλαμβάνουμε ότι είναι θέμα χρόνου να γκρεμιστεί το συγκεκριμένο σύστημα συθέμελα, έπειτα και από την υπόθεση των Χανίων…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This