Ήδη ήχησε το 112 για την επερχόμενη κακοκαιρία – Προειδοποιητικό μήνυμα σε Εύβοια, Θεσσαλία, Φθιώτιδα και Σποράδες!

Για «επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από πρωινές ώρες της 25/9 και για τα επόμενα δύο 24ώρα» κάνει λόγο το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας

Must Read

Δεδομένου των όσων είχε ακούσει δικαίως η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσον αφορά, μεταξύ άλλων, και στην αργοπορημένη αντίδρασή της στο σαρωτικό χτύπημα της κακοκαιρίας «Daniel» στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, πλέον έχει τεθεί σε κατάσταση «κόκκινου» συναγερμού εν όψει της έλευσης της νέας κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα μας από αύριο Δευτέρα 25/9.

Μάλιστα, είναι τέτοιος ο… πανικός της, που ήδη άρχισε να στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα στις περιοχές που θα είναι εκείνες που αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της «ψυχρής λίμνης». Ως εκ τούτου, πριν από μία περίπου ώρα ήχησε το 112 σε βόρεια Εύβοια, Θεσσαλία, Φθιώτιδα και Σποράδες, με το μήνυμα που απεστάλη από την Πολιτική Προστασία να κάνει λόγο για «επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από πρωινές ώρες της 25/9 και για τα επόμενα δύο 24ώρα».

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μήνυμα μέσω 112 εστάλη και για την περιοχή της Κοζάνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This