Σφυροκόπημα Μικρούτσικου σε Κούγια μετά τις επιθέσεις στον Κασσελάκη

«Να μιλήσει για τον Κασσελάκη ως τι; Ως ομοφοβικός;»

Must Read

Άγριο σφυροκόπημα επεφύλασσε στον Αλέξη Κούγια ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά τις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει ο δικηγόρος σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, «χτυπώντας» διαρκώς τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Ο Α. Μικρούτσικος σχολίασε με αυστηρό ύφος τις επιθέσεις του ποινικολόγου ο οποίος έφτασε στο σημείο να αναφέρει ότι ο Κασσελάκης εκπροσωπεί πολύ χαμηλού επιπέδου ανθρώπους που δεν έχουν αρχές αλλά και κάποιους ηθοποιούς/παρουσιαστές.

«Αυτή είναι η άποψή του αλλά ας κρίνουμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχει αυτή την άποψη, που όταν ήμουν άρρωστος σας έβλεπα και έβγαλε κυβέρνηση ομοφυλοφίλων! Ανείπωτα πράγματα, απίστευτα!» είπε ο Α. Μικρούτσικος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κούγια και συνέχισε:

«Γιατί να βγαίνουν τέτοιοι άνθρωποι επί παντός επιστητού και να μη μένουν στην αρμοδιότητά τους; Έχει δίκη; Να μιλήσει. Να μιλήσει για τον Κασσελάκη ως τι; Ως ομοφοβικός; Ως αντιδραστικός; Ως τι να μιλήσει; Γιατί να με φαρμακώνει; Γιατί να φαρμακώνει τον τηλεθεατή με αυτά τα λογύδρια μίσους και φασισμού;» είπε οργισμένος Α. Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This