Υμνεί τον Κυριάκο ο πατέρας του Κασσελάκη και λέει ότι ο Στέφανος… θα τον κερδίσει 

Συγχαρητήρια δίνουν οι... εφοπλιστές στον πατέρα του Κασσελάκη

Must Read

Αίσθηση προκάλεσε για μια ακόμα φορά ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε ότι έχει εξαιρετική άποψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο όπως λέει, ο γιος του μπορεί να τον… κερδίσει.

Ο πατέρας του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι προέρχονται από δημοκρατική οικογένεια, ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν λέμε δημοκρατικοί εννοώ ότι πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά. Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς» δήλωσε μιλώντας στο Live News ο Θεόδωρος Κασσελάκης.

Όταν δε ρωτήθηκε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη… ο ίδιος απάντησε: «Eίναι εξαιρετική η άποψή μου για  τον Μητσοτάκη. Στα Χανιά είναι ο Στέφανος και ο Μητσοτάκης, Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει».

Περιγράφοντας την πορεία του γιου του στις ΗΠΑ, ο πατέρας του νέου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι ο Στέφανος είχε συνεργαστεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και ότι οι εφοπλιστές του έδιναν συγχαρητήρια για τον γιο του: «Ο Στέφανος συμμετείχε στην καμπάνια του Μπάιντεν για γερουσιαστής, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε να πάει στο Λευκό Οίκο επειδή ήταν λίγα τα χρήματα. Ολοι οι εφοπλιστές μου έδωσαν συγχαρητήρια για τον Στέφανο»«Είναι ενημερωμένος και μαθαίνει πολύ γρήγορα», ανέφερε ο πατέρας του.

 

Μιλώντας για τις διαμάχες στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πατέρας του Κασσελάκη υποστήριξε ότι ο γιος του είναι «manager» και ότι θα ξεπεράσει τα προβλήματα. «Ο Στέφανος μπορεί να βοηθήσει το ελληνικό κράτος. Έχει ήθος, έχει ενδιαφέρον, είναι εργατικός και θα πάει πολύ καλά. Είναι ικανός και θα τα ξεπεράσει όλα. Πιστεύω με τα αποτελέσματα θα δείξει καλή διαγωγή» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This