Εδώ κρυβόταν ο 38χρονος πατροκτόνος – «Ήθελα να αυτοκτονήσω»

Ζητούσε επίμονα να τον βγάλει από το νοσοκομείο ο πατέρας του

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Άρτας η δολοφονία ενός 65χρονου άνδρα από τον 38χρονο γιο του, τους οποίους οι Αρχές αναζητούσαν εδώ και μια εβδομάδα.

Πατέρας και γιος επέστρεφαν στο σπίτι τους στην Άρτα, μετά από το εξιτήριο που έλαβε ο 38χρονος από το νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύτηκε μετά από τροχαίο ατύχημα. Ο ίδιος μάλιστα ζητούσε επίμονα τον πατέρα του και ήθελε να είναι εκείνος που θα τον μετέφερε στο σπίτι

Ο 38χρονος που είναι μέλος του ορειβατικού συλλόγου της Άρτας, εντοπίστηκε σήμερα από τις αστυνομικές αρχές σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας, να κρύβεται μέσα σε ένα μαντρί. Ο ίδιος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του υποστηρίζοντας ότι ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής, του επιτέθηκε πρώτος.

Τον 38χρονο άνδρα που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, εντόπισε πρώτος ένας βοσκός, ο οποίος αρχικά τον πέρασε για ληστή. Μάλιστα, σύμφωνα με την μαρτυρία του, όταν του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία, ο 38χρονος τον προέτρεψε να το κάνει. «Φοβηθήκαμε ότι ήταν κλέφτης. Του είπαμε “σήκω φύγε θα πάρουμε την Αστυνομία”. Τότε μας απάντησε “πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει”. Πήραμε την αστυνομία. Απέξω από τον στάβλο, έχουμε μια περιοχή με συρματόπλεγμα, εκεί τον βρήκαμε. Μας είπε ότι διψάει και πεινάει. Μας είπε η Αστυνομία να τον παρακολουθούμε μη φύγει μέχρι να έρθει. Ήταν ήρεμος, εξαντλημένος, δεν φαινόταν για φονιάς. Εκεί που είναι το μαντρί είναι δύσβατο το μέρος, δεν ξέρω πώς βρέθηκαν εκεί», δήλωσε μιλώντας στον Alpha ο βοσκός.

Κοντά στο μαντρί όπου κρυβόταν και σε δύσβατο δασικό σημείο, εντοπίστηκε η σορός του 65χρονου, σε άθλια κατάσταση, με χτυπήματα και δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Ο 38χρονος ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του, ωστόσο βρισκόταν σε έντονη σύγχυση, ομολόγησε στους αστυνομικούς τις πράξεις του, ότι δηλαδή επιτέθηκε στον πατέρα του και τον σκότωσε χτυπώντας τον με μια πέτρα, στο κεφάλι. Μάλιστα, φέρεται να τους είπε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, όταν συνειδητοποίησε τι έκανε.

Παρά την ομολογία του, η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κάνει τους αστυνομικούς να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και να αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει «φως» στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος αφού σκότωσε τον πατέρα του, περιπλανήθηκε στην περιοχή με το αυτοκίνητο, έως ότου τελείωσε η βενζίνη και βρήκε το μαντρί για να κρυφτεί. Όλες αυτές τις μέρες ζητούσε νερό και φαγητό από κτηνοτρόφους της περιοχής. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι καβγάδες ανάμεσα σε πατέρα και γιο ήταν συχνοί, ωστόσο κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη.

Δείτε επίσης:

«Εγώ τον σκότωσα» – Ομολόγησε ο 38χρονος ότι σκότωσε τον πατέρα του! Σε άθλια κατάσταση το πτώμα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This