Η αδιαφορία και όχι η κακοκαιρία προκάλεσε ζημιές στον σιδηροδρομικό σταθμό της Σφενδάλης

Απαξίωση του σιδηροδρόμου καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί

Must Read

Φωνάζουν οι μηχανοδηγοί των τραίνων, αλλά κανενός αρμοδίου το αυτάκι δεν ιδρώνει, γι’ αυτό και διαρκώς έχουμε προβλήματα στους σιδηροδρόμους.

Ζημιές έχουν προκληθεί στον σιδηροδρομικό σταθμό της Σφενδάλης, στην Ανατολική Αττική, εμποδίζοντας τα δρομολόγια και πάνω απ’ όλα την ασφαλή μετακίνηση των τραίνων. Δεν φταίει όμως η κακοκαιρία Elias, αλλά η αδιαφορία των αρμοδίων.

Και αυτό γιατί οι μηχανοδηγοί φωνάζουν συνεχώς ότι πρέπει να γίνει εκχόρτωση, για να μην πέφτουν δέντρα στις σιδηροδρομικές γραμμές με την πρώτη βροχή.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνιας:

«Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει. ΣΦΕΝΔΑΛΗ σήμερα. Όταν φωνάζουμε οι μηχανοδηγοί κόψτε τα δέντρα και τα χόρτα δίπλα από την γραμμή μας λένε κακούς, ότι εξυπηρετούμε σκοπιμότητες κτλπ. Κρίμα πραγματικά για όλα αυτά που ζούμε και την απαξίωση που βιώνει ο σιδηρόδρομος. Φαντάζομαι ότι πάλι κάποια δικαιολογία θα βρεθεί. Απορώ με όσους εμπιστεύονται λογικές από στελέχη που λένε ότι θα τα λύσουν όλα με ένα «μαγικό ραβδί». Το αποτέλεσμα τους εκθέτει καθημερινά. Η χώρα χάνει αναπτυξιακές δυνατότητες, επενδύσεις που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση σε μεταφορές & οικονομία, μένουν στις καλένδες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This