Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε ο 66χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον αδερφό του

Το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Must Read

Την προσωρινή κράτηση του 66χρονου, ο οποίος την περασμένη Κυριακή πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 56χρονο αδελφό του στο χωριό Αλλαγή Μεσσηνίας, αποφάσισαν από κοινού εισαγγελέας και ανακριτής του Πρωτοδικείου Καλαμάτας.

Ο 66χρονος απολογήθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Καλαμάτας, αντιμετωπίζοντας τη βαρύτατη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν τα δυο αδέρφια λογομάχησαν έντονα για μια κομμένη κλάρα ενός δένδρου (!) με τον δράστη να παίρνει την καραμπίνα του και να πυροβολεί συνολικά έξι φορές προς το μέρος του αδερφού του.

Ο 56χρονος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς μόνο δύο από τα σκάγια τον βρήκαν στην κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντάς τον μεν σοβαρά, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του. Το θύμα παραμένει για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This